More

  Facebook experimentează un player audio pentru video-urile din News Feed

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ştim cu toţii că utilizatorii sunt mult mai încântaţi de conţinutul video de pe Facebook, decât de fotografii sau statusuri text. Mai exact, Facebook a văzut o creştere de 66% în vizionarea medie a conţinutului video per utilizatori, potrivit informaţiilor transmise de Facebook publicaţiei online Android Authority.

  În prezent, Facebook testează un stream auto-audio împreună cu video-urile auto-play. Din totalul de 66%, doar jumătate dintre utilizatori consumă video-uri cu sunetul dezactivat, în vreme ce cealaltă jumătate activează sunetul, în funcţie de conţinut. Astfel, Facebook testează sunetul auto-play doar dacă este ceva ce oamenilor le va plăcea şi va „monitoriza feedback-ul îndeaproape”. Până acum, funcţia este testată doar pe aplicaţiile mobile Facebook.

  Atunci când te vei opri în News Feed asupra unui video, nu vor rula doar imaginile, ci şi sunetul. În cazul în care nu eşti de acord cu noua funcţie, ai posibilitatea să mergi în meniul de setări să o dezactivezi sau să opreşti sunetul chiar din video.

  Facebook are în plan să dezvolte şi mai mult de atât componenta video LIVE, iar noua funcţie pare să fie din ce în ce mai îndrăgită şi utilizată de utilizatorii reţelei sociale.

  Ce părere ai decizia Facebook de a introduce un player audio pentru video-urile din News Feed-ul tău? Crezi că va avea succes sau este o funcţie neinspirată? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.