More

  WhatsApp vrea să împărtăşească numărul tău de telefon şi alte date cu Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Încă de când Facebook a achiziţionat WhatsApp în 2014, utilizatorii au fost îngrijoraţi cu privire la intimitatea lor. WhatsApp a rămas separat de Facebook, dar lucrurile se pare că sunt pe punctul de a se schimba.

  Într-o postare de blog, WhatsApp a anunţat planurile de a împărtăşi datele despre utilizatori cu Facebook. Datele includ numerele de telefon, fotografiile de profil, numele şi multe altele.

  WhatsApp pretinde că informaţiile împărtăşite vor permite oferirea unor sugestii de prietenie mai bune şi mai relevante. Aceştia folosesc de asemenea exemplu unei bănci care trimite un mesaj atunci când contul a fost spart sau companiile aeriene trimit notificări legate de întârzirile zborurilor. Aceste exemple ar putea suna familiare dacă foloseşti boţi în Facebook Messenger.

  Vestea bună este că poţi alege să nu împărtăşeşti informaţiile cu Facebook. Înainte să fii de acord cu update-ul termenilor serviciului, apasă pe „Read” (citeşte). Vei vedea o opţiune să verifici o căsuţă imediat lângă „Share my WhatsApp account information with Facebook…” (împărtăşeşte informaţiile contului WhatsApp cu Facebook), dacă treci peste Termeni şi Servicii, poţi merge la Settings» Account» Share my account info (Setări» Cont» Împărtăşeşte informaţiile contului meu) şi să debifezi căsuţa.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.