Garmin lansează 3 smartwatch-uri de lux la preţuri cuprinse între 900 – 1500 dolari

Mădălina Gănescu
- 26.08.2016, 11:30 în Smart
0

SHARES

Garmin lansează 3 smartwatch-uri de lux care oferă funcţii de monitorizare cu un aspect high-end pentru cei care doresc ceva mai mult decât o brăţară cu design simplu, care nu întoarce priviri.

Fenix Chronos este fără doar şi poate parte din categoria smartwatch-urilor de lux, dacă este să luăm în calcul preţul modelului high-end din titanium, 1500 de dolari. Din ceea ce se poate observa din imagini, smartwatch-ul se va aşeza bine pe încheietura mânii atunci când trebuie să adopţi o ţinută pentru birou sau pentru o ieşirea seara în oraş, deşi conţine suficiente capacităţi de fitness şi tracking pentru a fi un însoţitor potrivit pentru o mulţime de activităţi fizice diferite.

Garmin spune că ceasul conţine un număr excepţional de servicii de tracking care depăşesc cu mult majoritatea smartwatch-urilor disponibile la această oră pe piaţă. Există un altimetru, barometru, compas şi un sistem de navigare pentru a te ajuta să găseşti punctul de plecare iniţial, dacă te-ai abătut prea mult de la un anumit traseu. Garmin are de asemenea încorporat un anumit software de urmărire pentru detalii legate de golf, ciclism, înot şi alte sporturi.

Toate cele trei versiuni ale smartwatch-ului de la Garmin vin cu funcţia de rezistenţă la apă şi zgârieturi. În plus, ceasurile includ un rating de 10 ATM, te vei bucura de o durată de viaţă de aproximativ 13 ore dacă îl utilizezi la capacitate maximă şi de 25 de ore în modul battery-saving.

Dacă eşti tentat să optezi pentru un smartwatch sofisticat, aceste trei modele sunt disponibile pe site-ul Garmin începând de astăzi. Împreună cu versiunea titanium s-au lansat şi modelele cu brăţară din piele pentru 899 de dolari şi brăţară din oţel pentru 999 de dolari.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!