WhatsApp îţi va permite în curând să trimiţi video-uri drept GIF-uri

Mădălina Gănescu
- 26.08.2016, 11:56 în Divertisment
0

SHARES

Se pare că, o dată cu un viitor update, WhatsApp va aduce o opţiune mult dorită de utilizatori. În curând, aplicaţia de mesagerie gratuită va permite trimiterea video-urilor drept GIF-uri, fără să fii nevoit să ieşi din ea sau să faci root la dispozitiv.

GIF-urile animate au devenit o modalitate de comenicare în zilele noastre. Giganţii social media precum Facebook şi Twitter au permis deja utilizatorilor să trimită şi să distribuie GIF-uri şi cel mai nou phablet de la Samsung deja permite creare propriilor GIF-uri cu ajutorul S-Pen.

Deşi nu este nimic oficial, a existat o modalitate de a trimite GIF-uri pe WhatsApp, dar presupunea reponirea. Pentru un utilizatori mediu, un rooting ar putea părea complicat. În plus, odată ce faci root la dispozitiv, garanţia producătorului dispare.

Cei de la Android Authority folosesc în prezent beta WhatsApp 2.16.244, ultima versiune, iar aşa cum se poate vedea mai jos, crearea unui document GIF este foarte simplă: deschide conversaţia, dă click pe iconiţa agrafă, alege camera şi record video, apoi dă click pe OK, taie video-ul la o durată de numai 6 secunde sau mai puţin pentru a fi trimis ca GIF, apasă de butonul de înregistrare video din colţul din dreapta sus, acum vei vedea o iconiţă GIF, apasă send şi cam asta ar fi totul.

Screen-Shot-2016-08-25-at-17.14.23-1000x584

Android Police comunică faptul că GIF-urile vor fi salvate ca MP4, dar sunt de fapt primite ca GIF-uri. Dacă vrei să încerci şi tu noua funcţie, fie te înscrii în programul beta din Play Store, fie primeşti beta APK dând click aici.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!