More

  Extensia Hangouts Chrome primeşte o schimbare de design familiară

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În timp ce aştepţi ca Allo să se lanseze, Google încă mai acordă atenţie Hangouts. Compania a anunţat un update la extensia Hangouts Chrome care va face ca aceasta să semene destul de mult cu interfaţa aplicaţiei Hangouts Chrome.

  După update, extensia Chrome va prezenta acelaşi tip de interfaţă ca aplicaţia Chrome, cu liste de contacte permanente în partea din stânga a ecranului şi conversaţiile în partea din dreapta.

  Google spune că schimbarea va face experienţa de conversaţii de grup mult mai consistentă şi mai uşor de navigat. Noi utilizatori Google Hangouts vor vedea noua interfaţă începând cu 31 august, în timp ce utilizatorii deja existenţi vor avea opţiunea să treacă la noua versiune începând din aceeaşi zi.

  În data de 15 octombrie, noua interfaţă va fi disponibilă pentru fiecare utilizator al extensiei Hangouts Chrome. Aşadar, viitorul Hangouts pare nesigur, pentru că deşi auzim fel şi fel de zvonuri că la un moment dat va dispărea sau va rămâne doar pentru zona de business, Google încă mai investeşte în schimbări.

  hangouts

  Când a fot anunţat Allo în luna mai, Google a negat că va înlocui aplicaţia Hangouts, dar asta nu a fost suficient ca speculaţiile să nu continuă să apară. Tot Google pare să fi spus că Hangouts va fi transformată într-o aplicaţie de mesagerie corporate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.