More

  Stocul de precomenzi Galaxy Note7 s-a epuizat în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Întreg stocul de Galaxy Note7 alocat pentru precomenzi a fost epuizat, la puțin peste o săptămână de la startul precomenzilor din 16 august, anunță Samsug Electronics România.

  Înainte de startul precomenzilor, interesul consumatorilor pentru Galaxy Note7 îl depășise deja pe cel pentru Galaxy S7 și S7 edge, în ceea ce privește înregistrarea utilizatorilor pe platformele digitale Samsung, acest fapt având ca rezultat limitarea numărului de dispozitive alocate pe piețele din Europa pentru precomenzi. Limitarea a fost necesară pentru a se asigura livrarea smartphone-ului Galaxy Note7 atunci când acesta va fi disponibil în magazine.

  Ca rezultat al numărului fără precedent de precomenzi înregistrate și pentru a respecta angajamentul Samsung de a satisface într-o proporție cât mai mare cererile utilizatorilor, disponibilitatea noilor smartphone-uri în Europa va fi segmentată. Galaxy Note7 va fi disponibil pe piețele din Europa începând cu 2, 9 și 16 septembrie, iar în România, acesta va fi comercializat începând cu 16 septembrie.

  „Reacția pozitivă a utilizatorilor la noul Galaxy Note7 este dovada că aceștia își doresc un smartphone cu un design elegant și cu tehnologie avansată, care oferă beneficii reale. S Pen-ul a fost mereu punctul forte al seriei Note, iar acesta a fost îmbunătățit cu noi funcții smart, care permit crearea și împărtășirea de idei mai rapid ca oricând.

  În același timp, inovații precum funcția de scanare a irisului le oferă utilizatorilor posibilitatea de a își debloca smartphone-ul cu o simplă privire. Așteptăm cu nerăbdare să ne mărim familia de utilizatori Galaxy Note începând cu 16 septembrie,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

  Atât cei care au apucat deja să îşi comande un Samsung Galaxy Note 7, cât şi cei care aşteaptă data de 16 septembrie pentru ca un nou val de clienţi să aibă posibilitatea să achiziţioneze phabletul anului, trebuie să ţină cont că Note 7 este un smartphone conceput cu design în totalitate din sticlă şi chiar dacă primeşte protecţie Gorilla Glass 5, şocurile de la distanţe mai mari de 1,6 metri ar putea fi fatale. De aceea, nu uitaţi să luaţi în calcul achiziţionarea unei sau unor huse samsung galaxy note 7, ca de altfel şi a unor folii de protecţie.

  Menţionăm acest lucru şi pentru că, utilizatorii mai trebuie să ştie că costurile reparaţiilor sunt destul de mari, pentru că, aşa cum bine ştim, şi inovaţia are preţul său. Reamintim cititorilor noştri faptul că Galaxy S7 Edge presupune un cost de reparaţii destul de ridicat, iar în cazul Galaxy Note 7, unul dintre reprezentanţii Samsung ne-a comunicat că lucrurile nu vor sta cu mult diferit, ba chiar s-ar putea să vorbim de sume şi mai mari în cazul accidentelor nedorite.

  Unii sunt de părere că o asigurare suplimentară ar trebui să rezolve problema costurilor de reparaţii, dar din informaţiile pe care le avem ar mai trebui să vă spunem că totul depinde de modul în care a fost afectat produsul şi de cele mai multe ori asigurarea unui telefon mobil nu acoperă costurile de reparare/schimbare display/sticlă. Astfel, recomandăm citirea cu atenţie a clauzelor asigurării, pentru ca nu care cumva să existe surprize în caz de accidente.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.