More

  Care sunt produsele inovative pentru viitorul alimentaţiei. Recomandările Panasonic la IFA 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Panasonic a prezentat la IFA 2016, cel mai mare eveniment de tehnologie din Europa, o serie de electrocasnice inovative, care ar putea reprezenta viitorul alimentaţiei. Care sunt acestea şi cum vin ele în ajutorul utilizatorului aflaţi din rândurile ce urmează.

  Panasonic combină stilul premium, precizia și performanța cu cele mai noi tehnologii de vârf. Lucrând îndeaproape cu experți la nivel global – bucătari, formatori de opinie și specialiști în tendințe din cadrul The Future Laboratory – Panasonic s-a asigurat că dezvoltarea produselor sale se bazează pe repere clare în ceea ce privește viitorul alimentației, al modului de servire a mesei și al stilului de viață.

  La IFA 2016 va fi evidențiată nu doar calitatea produselor Panasonic, ci și modul în care acestea pot îmbunătăți sănătatea și starea de bine, întrucât au la bază filosofia de inspirație japoneză ”Experience fresh” – „Savurează prospețimea”; gama Panasonic din 2016 este concepută pentru a îndeplini dorințele din ce în ce mai sofisticate ale consumatorilor. Acestea includ nevoia de a avea o stare de sănătate optimă, o abordare a stilului de viață prin detoxifiere și obținerea de alimente care îmbunătățesc starea de spirit.

  Tot mai mulți consumatori se gândesc la calitatea alimentelor pe care le consumă. Doresc să consume alimente produse la nivel local și, cel mai important lucru, doresc să le consume proaspete. Aceasta este o parte a creșterii generale a interesului privind starea de bine și condiția optimă a organismului. Oamenii sunt concentrați pe atingerea potențialului maxim, iar tehnologia îi ajută să obțină acest lucru – indiferent dacă este vorba de un dispozitiv portabil sau de un frigider inteligent. Ambele produse le sunt la îndemână pentru a-și atinge obiectivele”, a declarat Daniela Walker, insight editor, The Future Laboratory.

   

  Panasonic NN-DS596M – cuptor cu microunde multifuncțional cu aburi

  Noul și sofisticatul cuptor cu microunde multifuncțional cu aburi Panasonic NN-DS596M beneficiază nu doar de tehnologia inverter, care gătește complet alimentele, păstrându-le, totodată, consistența, ci și de tehnologia de top Panasonic de gătire cu aburi prin care se obțin mâncăruri proaspete preparate rapid și fără efort. Păstrând vitaminele în alimente, cuptorul vă permite să vă bucurați de un regim alimentar hrănitor, care completează nevoia dumneavoastră de a fi în cea mai bună formă, atât în interior cât și în exterior.

  Reprezentând o completare fundamentală a gamei, aparatul oferă utilizatorului opțiunea de a aduce modificări subtile felurilor de mâncare preferate ale membrilor familiei, asigurând un stil de viață echilibrat și sănătos. De exemplu, o friptură tradițională poate deveni mai sănătoasă, preparând legumele la abur și puiul la grătar. Păstrând cele mai multe substanțe nutritive din ingredientele proaspete, veți avea mai multă vitalitate  și veți observa o îmbunătățire a stării de spirit.

  Consumatorii sunt din ce în ce mai conștienți de zicala „ești ceea ce mănânci”, cu referire nu doar la sănătatea fizică. „Sănătatea psihică este la fel de importantă, dacă nu mai importantă decât sănătatea fizică”, a declarat co-fondatorul René Sindlev pentru LS:N Global, platforma socială din cadrul The Future Laboratory. În ziua de astăzi sunt mai importante alegerile pentru un stil de viață durabil decât soluțiile rapide.

  Panasonic MK-F800 – robot de bucătărie

  Cel mai nou produs care ajută la economisirea timpului, robotul de bucătărie Panasonic MK-F800 acoperă totul, de la gătirea completă a felurilor de mâncare la procesarea simplă a alimentelor. De la prepararea la crearea deserturilor, acest robot de precizie este cel mai nou aparat care vă ajută să vă optimizați stilul de viață economisind timp și asigurând rezultate de calitate.

  Tendința de detoxifiere câștigă teren pe măsură ce oamenii caută noi moduri de a se simți bine fără a evita complet consumul de alcool. Consumatorii renunță la Neo-Detox și doresc să combine stilul de viață sănătos cu o băutură alcoolică. „Consumatorii își fac griji cu privire la ceea ce ingerează, chiar și când vine vorba de alcool”, spune Joey Repice, director general și administrator băuturi, The Springs.

  Panasonic MJ-L500 – storcător prin presare la rece

  Venind în întâmpinarea nevoii din ce în ce mai mari de a introduce sucurile naturale în viața de zi cu zi, storcătorul prin presare la rece Panasonic MJ-L500 combină funcționalitatea cu designul inovator pentru rezultate optime. Este perfect pentru a fi utilizat în curele de detoxifiere sau pentru a completa un stil de viață sănătos, contracarând efectele unei vieți sociale agitate. Spre deosebire de storcătoarele „rapide” tradiționale, motorul puternic la turație scăzută al Panasonic strivește încet ingredientele în loc să le taie, reducând expunerea la căldură și aer în timpul procesului de presare, maximizând astfel reținerea substanțelor nutritive și producând suc fără separarea dintre lichid și pulpă.

  Panasonic MX-ZX1800 – mixer de mare viteză

  Mixerul de mare viteză Panasonic MX-ZX1800 este un aparat foarte performant care poate strivi gheața, tăia legumele și face piure din fructe întregi. În câteva secunde, utilizatorul poate crea feluri de mâncare care îmbunătățesc starea de spirit, cum ar fi supe sau unt de arahide, pline de substanțe nutritive și perfecte pentru bucuria de sezon. Cea mai nouă tehnologie vă permite să experimentați prospețimea mereu, deoarece păstrează gustul și valoarea nutritivă a alimentelor, susținând menținerea unei alimentații sănătoase.

  Sistemul de tăiere al mixerului, cu șase lame dispuse în două straturi, din oțel inoxidabil de calitate superioară, și cu șase setări pre-programate asigură rezultate delicioase de fiecare dată.  Mixerul este prevăzut cu trei lame superioare care au muchii netede, ascuțite pentru tăiere brută și trei lame inferioare cu muchii dințate pentru tăiere fină. În plus, cu accesoriul pentru gheață inclus, vă puteți asigura că băuturile cu gheață rămân reci până în momentul în care sunt servite, acest mixer fiind aparatul perfect pentru petrecerile de vară.

  Robin Ferraby, Panasonic European Product Marketing Manager, a declarat: „Tendința actuală de transformare a gătirii alimentelor proaspete într-o alegere foarte valoroasă pentru un stil de viață sănătos ne-a îndemnat să dezvoltăm gama Experience Fresh (Savurează prospețimea), de care suntem foarte mândri. Consumatorul modern are o abordare socială sănătoasă, durabilă, tot mai atentă în ceea ce privește experiența culinară – iar așteptările sale vor continua să devină din ce în ce mai complexe, făcând alegeri în funcție de categorii, pe măsură ce își construiește viziunea pentru hrana de acasă. Filosofia noastră este să oferim produse care îndeplinesc nevoile noului său stil de viață; exact ceea ce face această gamă”.

  The Future Laboratory anticipează: „Când vine vorba de bucătăria viitorului, aparatele vor trebui să facă mai mult decât să pregătească pur și simplu mâncarea: vor trebui să joace un rol important în obținerea stilului de viață sănătos la care aspirăm în mod constant. Pe măsură ce viața noastră devine din ce în ce mai alertă, aparatele trebuie să ofere din ce în ce mai multe funcționalități, care ies uneori din sfera pregătirii alimentelor, combinând aportul de calorii cu consumul de calorii”.

  În cadrul IFA 2016, Panasonic și The Future Laboratory vor transpune informațiile în practică prin prezența la stand a designerilor culinari de la Blanch & Shock. Vizitatorii Panasonic la IFA vor trăi o experiență impresionantă la masa de prânz și cina pregătite de aceștia, care evidențiază impactul emoțional al alimentației și al băuturilor de calitate asupra organismului. Meniurile, care pot fi degustate de către cei prezenți, vor fi create cu ajutorul gamei Panasonic de electrocasnice mici. Blanch & Shock au declarat: „Suntem foarte entuziasmați să lucrăm cu gama Panasonic de electrocasnice mici, suntem impresionați de modul în care procese complexe precum gătirea cu aburi în cuptor și stoarcerea fructelor prin presare la rece sunt aduse în bucătăria de acasă. Panasonic transformă felurile de mâncare complicate în unele ușor de obținut, oferind nenumărate opțiuni”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.