More

  Panasonic a lansat sistemul audio SC-UX100/102 la IFA 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Panasonic a prezentat astăzi la IFA 2016 noul sistem audio SC-UX100/102, conceput pentru a oferi un sunet puternic și clar care umple încăperea.

  Cu ajutorul aplicației MAX Juke App și a funcției DJ Jukebox utilizatorii de smartphone-uri Android pot să răspundă solicitărilor participanților la o petrecere pentru diverse melodii, oferindu-le o experiență muzicală împărtășită de toți într-un mod mult mai simplu și care să-i mulțumească.

  Modelul SC-UX100/UX102 din seria New Urban Audio este produsul perfect pentru stilul dumneavoastră de viață. Sunetul rezultat datorită designului său rafinat compact va aduce un plus de distracție fiecărei petreceri.

  Sunet puternic și clar

  Pe lângă puterea de ieșire de 300 W a sistemului SC-UX100/102, boxele sale cu un design complet nou vor reda un bas extrem de dinamic, sunetul fiind foarte bine echilibrat. Incintele acustice utilizează un woofer de 13 cm și un tweeter de 5 cm, optimizate pentru un design cu 2 căi. Suprafața frontală a woofer-ului este mărită, iar apertura frontală a tweeter-ului este concepută sub formă de corn pentru a emite un sunet mai bogat.

  Ritmul de bas dinamic este amplificat pentru mai mult entuziasm, oferindu-vă ritmul muzicii la calitate maxima, iar egalizatorul cu presetări locale (the Local Preset Equaliser) intensifică plăcerea de a asculta genuri diferite de muzică, precum rock, salsa și altele. Modul Football oferă o experiență mai plăcută de vizionare a televizorului. Puteți alege ca sunetul să corespundă materialului vizionat.

  Design sofisticat, compact

  Modelul SC-UX100/102 este simplu, rafinat și compact și poate fi pus în camere de orice tip și dimensiune. Pentru a adăuga un efect vizual puterii dinamice a sunetului, întreaga unitate are un design negru elegant cu texturi subțiri ca firul de păr, mate și lucioase, pentru a obține un aspect simplu, dar luxos. De asemenea, unitatea principală beneficiază de iluminare albastră. Deplasarea în sus și în jos a luminii albastre blânde poate fi ajustată pentru a completa în mod elegant spațiul din cameră.

  Redarea melodiilor prin intermediul aplicației MAX Juke

  Funcția audio wireless cu tehnologie Bluetooth® a fost introdusă pentru simplificarea conexiunii cu smartphone-ul utilizatorului. Tonomatul DJ redă piesele de pe un dispozitiv USB în modul Mix Play (Redare mix), iar cu aplicația originală MAX Juke Panasonic, utilizatorii pot gestiona listele de melodii și solicitările pentru anumite melodii, astfel încât o petrecere să fie și mai distractivă.

  Sistemul audio SC-UX100/102: specificații

  Sunet de înaltă calitate

  » Putere de ieșire de 3300-W (PMPO), 300-W (RMS)

  » Woofer de 13 cm

  » Amplificatoare digitale cu 2 canale

  » D.Bass Beat (Ritm bas dinamic)

  » Egalizator cu presetări locale

  Design

  » Design puternic și impresionant

  » Iluminare albastră

  Funcții inteligente în rețea

  » Tehnologie Bluetooth® wireless

  » Tonomat DJ

  » Aplicație Panasonic MAX Juke1

  » AUX

  » DAB+2

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.