More

  O rachetă Falcon 9 a companiei SpaceX a explodat, distrugând un satelit Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O rachetă Falcon 9, a companiei SpaceX, care ar fi trebuit să transporte un satelit Facebook, a explodat pe rampa de lansare de la Cape Canaveral.

  Potrivit mai multor martori oculari, racheta SpaceX Falcon 9 a explodat pe rampa de lansare, în timpul unor teste. Această rachetă ar fi trebuit să fie lansată Sâmbătă, 3 septembrie, cu misiunea de a transporta pe orbită un satelit al companiei Facebook.

  Compania SpaceX a confirmat faptul că nu există persoane rănite în timpul deflagraţiei, dar că racheta şi încărcătura au fost distruse în totalitate.

  Satelitul de comunicaţii Amos-6, care ar fi trebuit lansat în orbită în cadrul misiunii, ar fi fost folosit în cadrul iniţiativei „internet.org”, a companiei Facebook, de a furniza internet de viteză sporită în mediile mai greu accesibile.

  Suntem dezamăgiţi de pierderea pe care am înregistrat-o, dar rămânem dedicaţi misiunii de a conecta oamenii la internet, pe tot globul„, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Facebook.

  Comandamentul local pentru situaţiile de urgenţă a declarat că nu există nicio ameninţare pentru locuitorii din zonele învecinate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.