More

  Sony anunţă două noi sisteme audio de mare putere pentru petreceri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony extinde gama audio de mare putere cu modelele de boxe GTK-XB5 și MHC-V77DW, care transformă camera de zi sau grădina din spatele casei într-un club și oferă o senzație specifică festivalurilor. Aceste boxe redau un sunet puternic, iar sistemul de iluminare și conexiunea wireless le vor aduce în centrul atenției.

  Boxele de mare putere GTK-XB5 și MHC-V77DW sunt ideale pentru iubitorii muzicii electronice, iar prin apăsarea unui buton utilizatorii pot aduce un plus de putere bass-ului. Indiferent de nivelul volumului, sunetul își va păstra calitatea datorită tehnologiei de conversie extinsă DSEE (Digital Sound Enhancing Engine) care restabilește calitatea fișierelor comprimate. De asemenea, boxele dispun de sisteme personalizate de lumini și diverse efecte de sunete.

  Tehnologia EXTRA BASS de la Sony oferă sistemului audio de mare putere XB5 un bass profund și energic. Noul produs din gama EXTRA BASS este versiunea mai mică a popularului sistem audio de mare putere GTK-XB7. Noua carcasă compactă este cu 20% mai mică și mai ușoară, fiind mult mai simplu de deplasat și de configurat un sunet stereo, fie pe verticală, fie pe orizontală, oferind în același timp caracteristicile unui sunet puternic si efecte de lumini intermitente.

  Sistemul de lumini își schimbă culoarea iar iluminarea stroboscopică adaugă atmosferei strălucire. Boxele sunt disponibile pe culorile verde, negru, roșu și albastru.

  Cu ajutorul aplicației SongPal efectele de lumini pot fi selectate direct de pe smartphone, iar datorită functiei Bluetooth cu conectare printr-o atingere (prin NFC), cablurile dispar. Funcția Speaker Paring este dedicată sunetului stereo și permite conectarea unei noi boxe XB5 cu funcție Speaker Add păstrând calitatea sunetului.

  V77 este o boxă cu un singur corp care produce un bass puternic și ușor de controlat într-un mod interactiv. Este dotată cu rotile și mâner de transport, fiind ușor de deplasat și poate fi poziționată pentru a acționa funcția Sound Pressure Horn. Modul Fiesta optimizează muzica pentru a răspândi sunetul pe o arie mai largă, fiind potrivit pentru o petrecere în grădină sau un grătar.

  Datorită conexiunii Wi-Fi integrate, oferă acces la aplicațiile de streaming prin intermediul Google Cast™ și Spotify Connect. Iar cu funcția Wireless Party Chain pot fi conectate până la 10 unități prin Wi-Fi cu sunet și lumini sincronizate.

  Sistemul de iluminat al V77 trimite fasciculele de lumini de la tavan până în podea, în ritmul muzicii. În plus, funcția de control al gesturilor își păstrează caracteristicile interactive, la fel ca în cazul predecesorului său MHC-V7D. Noutatea adusă de noul model este tasta tactilă și funcția dedicată sistemului de iluminare. De asemenea, carcasa este îmbunătățită, fiind rezistentă la stropi.

  Noua boxă are redare multi-sursă cu conexiune HDMI și conectivitate Bluetooth® cu conectarea printr-o atingere prin NFC. Este dotată cu player CD/DVD, port USB, 2 intrări pentru microfon și tuner FM.

  GTK-XB5 are un preț de aproximativ 250 de euro/1100 RON , în vreme ce MHC-V77DW are un preț de aproximativ 700 de euro/3200 RON. Ambele produse vor fi disponibile în magazine din luna octombrie 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.