More

  Sony a lansat căştile premium MDR-1000X

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează astăzi căștile MDR-1000X, o pereche nouă de căști premium care oferă cea mai dezvoltată funcție de anulare a gamei de frecvență a zgomotului ambiental de pe piață.

  Modelul 1000X completează gama de căști wireless cu funcție de anulare a zgomotului de la Sony, adaptând caracteristicile de anulare a zgomotului urechilor utilizatorului prin funcția „Personal NC Optimizer”. De asemenea, căștile dispun în premieră de modul „Atenție rapidă”, care permite plasarea palmei spre exteriorul cupei pentru a purta o conversație fără a da căștile jos. Toate aceste funcționalități sunt disponibile datorită noii tehnologii SENSE ENGINE™.

  SENSE ENGINE este o tehnologie nouă de la Sony, care integrează tehnici unice de procesare și analiză a semnalului audio. Această tehnologie oferă o experiență audio superioară, atât în ceea ce privește muzica, cât și sunetul ambiental, adaptate gusturilor utilizatorilor.

  Aceste căști sunt primele dotate cu tehnologia DSEE HX™ de îmbunătățire a calității fișierelor muzicale comprimate de la orice sursă până la o calitate a sunetului apropiată de High-Resolution Audio, chiar și wireless.

  Cel mai bun dintre cei mai buni

  Căștile 1000X se diferențiază de restul produselor similare, fiind îmbunătățite cu o serie de caracteristici pentru a le transforma într-un produs lider de piață, cum ar fi procesarea semnalului pentru a atinge cele mai bune performanțe de anulare a zgomotului cu un proces de filtrare îmbunătățit, tehnologie optimizată dual noise sensor și pernițe noi pentru urechi.

  Performanța remarcabilă este garantată cu funcția „Personal NC Optimizer”, care presupune analizarea formei capului și a modului în care purtați căștile, asigurând o experiență personalizată de fiecare dată când ascultați melodia preferată sau urmăriți un film.

  Hi-Resolution Audio este formatul de fișier audio care permite ascultarea muzicii așa cum au intenționat artiștii, iar căștile 1000X transmit urechilor utilizatorilor cea mai bună calitate a sunetului. Tehnologia de conversie DSEE HX de la Sony se asigură că formatele care nu sunt de înaltă rezoluție audio sunt aduse până aproape de acest standard de calitate.

  Călătorie fără griji

  Modul „Atenție rapidă” este conceput pentru a nu pierde conversațiile importante atunci când utilizatorii poartă aceste căști. Modul este activat instantaneu, prin plasarea mâinii pe partea laterală a carcasei căștilor pentru a permite pătrunderea directă a sunetului natural. Astfel, utilizatorul nu va fi nevoit să își dea jos căștile pentru a auzi zgomotele exterioare, pe lângă ceea ce ascultă deja.

  Punând în valoare la maximum funcția de anulare a zgomotului, modul ”Sunet ambiental” schimbă condițiile de audiție, astfel încât utilizatorii se vor putea bucura de muzică în timp ce receptează și sunetul ambiental din afară, ceea ce le permite să se concentreze asupra muzicii, fiind în același timp atenți la discuțiile din jur.

  Sony a eliminat necesitatea unei conexiuni prin cablu asigurând aceeași calitate a sunetului, dar fără a mai avea grija firelor încurcate. Tehnologia Bluetooth permite conectarea rapidă la telefon sau la music player. Lista de caracteristici este completată de tehnologia LDAC™ și de amplificatorul S-Master HX™ ., pentru a oferi o experiență audio de calitate superioară.

  Ascultare plăcută oriunde

  Căștile wireless 1000X cu funcție de anulare a zgomotului au o durată de utilizare a bateriei impresionantă de 20 de ore[4]; căștile pot fi utilizate pe durata unei călătorii lungi cu avionul, cu o singură încărcare.

  Căștile au fost proiectate special pentru călătorul atent la mediul din jurul său, acestea fiind confortabile și cu un design plăcut, pliabile pentru a fi rapid depozitate în bagaj.

  Disponibile în două culori, negru și gri-bej, căștile vin cu propria husă din piele. MDR-1000X au un preț de 1.800 lei și vor fi disponibile din luna octombrie.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.