More

  Facebook a lansat Instant Video în Messenger

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a lansat joi suportul pentru Instant Video în Messenger. De acum, poţi începe să transmiţi live fără sunet către orice persoană cu care ai o conversaţie live.

  Acest nou mod de comunicare va face distribuirea momentelor spontane mai uşoară decât oricând până acum. Aşadar, fie că interlocutorul este într-o şedinţă, într-un autobuz sau în orice mediu în care nu este permisă o conversaţie video completă, acesta te poate vedea în continuare şi poate continua să îţi scrie şi să interacţioneze cu tine.

  „Sperăm că veţi iubi această nouă modalitate de conectare şi distribuire cu oamenii, care sunt atât de importanţi pentru voi. Această nouă soluţie este live începând de astăzi atât pe Android, cât şi pe iOS (ambii participanţi au nevoie de ultima versiune Facebook Messenger). Încercaţi-o şi, ca de obicei, spuneţi-ne cum vă face viaţa mai bună!”, este mesajul transmis de reprezentantul Facebook Messenger, David Marcus, pe pagina sa oficială de Facebook.

  facebook instant video

  Butonul de video din dreapta sus a ferestrei de conversaţie va pulsa atunci când atât tu, cât şi interlocutorul vedeţi conversaţia. În plus, prietenul tău poate vedea video-ul instant, iar dacă acesta doreşte şi consideră necesar, poate împărtăşi cu tine video-ul.

  instant video messenger

  Încearcă noua funcţie Facebook Messenger şi lasă-ne părerea ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.