More

  Motorul de căutare Google atacă segmentul de fashion

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Motorul de căutare Google este o sursă de inspiraţie la care toţi utilizatorii pot apela, indiferent de domeniu, dar mai ales când vine vorba de fashion. Google merge acum un pas mai departe.

  Pentru a veni în întâmpinarea utilizatorului şi pentru a nu se limita numai la „idei” pentru anumite ţinute, Google vrea să ajute utilizatorii pentru a simplifica experienţa de shoping online. Acest lucru va fi realizat cu ajutorul unei funcţionalităţi extrem de interesantă.

  Este vorba despre „Shop the Look„, o experienţă de shoping, pe care Google o descrie ca pe o simplă căutare, dar cu rezultate relevante.

  În momentul în care utilizatorul va căuta o ţinută cocktail, spre exemplu, motorul de căutare Google va afişa mai multe poze de pe bloguri, cu ţinute şi accesorii, iar produsele pe care le vezi în poze, sau unele similare, vor fi afişate prin intermediul unor reclame de pe site-uri online, care au disponibile acele articole vestimentare.

  Google susţine că imaginile care vor apărea în „Shop the Look” vor proveni de la branduri, bloggeri şi retaileri cu care a încheiat parteneriate, cum ar fi LIKEtoKNOW.it şi PolyvoreÎn acest moment, funcţionalitatea se află în teste pe dispozitivele mobile din SUA.

  Este încă un demers al Google de minimizare al efortului pe care utilizatorul trebuie să îl depună, dar şi o maximizare a profitului pe care gigantul îl generează din reclame.

  Este, practic, o scurtcircuitare a transeului prin care cererea se întâlnelte cu oferta. Eliminăm sutele de aplicaţii de fashion şi simplificăm modul prin care ajungem la rezultatul dorit.

  Aşteptăm să să vedem cum va funcţiona „Shop the Look” pentru publicul din România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.