More

  Lenovo participă pentru prima dată la DreamHack Bucharest 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo va participa pentru prima dată la evenimentul de gaming DreamHack Bucharest 2016, care se va desfășura în perioada 16 – 18 septembrie la Sala Polivalentă din București.

  În cadrul evenimentului, gamerii vor putea testa pe viu toate avantajele sistemelor de gaming din seria Y, de la performanța fără compromisuri și setări de calitate înaltă, până la confortul oferit de gamele de laptop-uri și PC-uri.

  Sistemele de gaming Lenovo, lansate în România în martie 2016, dispun de cele mai rapide procesoare, plăci grafice avansate, rezoluție înaltă și performanță audio de top. Printre dispozitivele concepute de Lenovo se numără laptopurile Lenovo Ideapad Y700, disponibil în două variante, cu diagonală de 15 și 17 inci, Lenovo Ideapad Y900 și desktopurile Lenovo Ideacentre Y700 și Ideacentre Y900.

  League of Legends la standul Lenovo

  League of Legends, bine-cunoscutul joc MOBA, se va afla în centrul atenției în cadrul standului Lenovo. 16 echipe a câte 5 jucători se vor înfrunta pe durata festivalului pentru titlul de campioni League of Legends și pentru premiile oferite de către Lenovo. Fanii LoL sunt așteptați și cu alte surprize din lumea jocului despre care pot afla mai multe detalii vizitând standul pe durata festivalului.

  Pe lângă această competiție, în cadrul standului Lenovo sunt așteptați atât cei mai pasionați dintre gameri, cât și cei interesați de cultura pop a gaming-ului, pentru a lua parte la activitățile și concursurile cu premii Lenovo:

  » Membrii cunoscutei echipe de eSports XPC Gaming îi vor aștepta pe fanii lor în cadrul standului Lenovo cu o provocare surpriză.

  » Lenovo, alături de DreamHack, organizează în acest an competiția de cosplay, unde toți amatorii costumați în personajele lor preferate au șansa să câștige premiile oferite pentru primele trei locuri.

  » Show-urile de overclocking cu azot lichid nu vor lipsi din programul standului Lenovo, de data aceasta mai spectaculoase decât oricând.

  Activitățile de la standul Lenovo vor putea fi urmărite și online de către cei care nu reușesc să participe la festival prin intermediul canalului oficial de streaming Lenovo România.

  “Misiunea Lenovo pentru gama de sisteme Y Series este aceea de ale oferi posibilitatea tuturor gamerilor, de la profesioniști până la profesioniștii în devenire, de a rămâne competitivi de oriunde s-ar juca. Apetitul pentru gaming este în creștere, în România și la nivel global, astfel că parteneriatul încheiat pentru participarea în cadrul DreamHack are rolul de a pune la dispoziție experiența oferită de sistemele Lenovo Y Series pentru toți vizitatorii festivalului,” a declarat Aurel Nețin, Director general Lenovo România.

  “Parteneriatul dintre DreamHack și Lenovo aduce împreună cel mai așteptat eveniment de gaming și cele mai performante sisteme, Lenovo Y Series,” a declarat Diana Georgescu, Consumer Leader Lenovo România. „Consumatorii actuali își doresc atât performanță fără compromisuri, cât și confort și mobilitate, iar gama de sisteme Lenovo Y Series le oferă opțiuni care să satisfacă toate aceste nevoi.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.