More

  Niantic lansează brăţara Pokemon Go Plus: Preţ, disponibilitate şi specificaţii

  Pentru împătimiţii jocului pentru smartphone Pokemon Go, trebuie să precizăm că Pokemon Go Plus, brăţara care te ajută să prinzi mai uşor Pokemoni, se lansează în data de 16 septembrie.

  Pokemon Go Plus este un accesoriu inteligent care se conectează la telefon prin Bluetooth şi va fi disponibil la vânzare începând cu data e 16 septembrie, potrivit anunţului făcut de Niantic Labs miercuri noapte. Accesoriul se pare că va costa aproximativ 40 de dolari, destul de mult pentru un joc care este gratuit, dar dacă ţinem cont că nu va mai trebui să scoţi smartphone-ul din buzunar să poţi juca, poate că investiţia chiar merită.

  Pokemon Go Plus anunţă jucătorii atunci când un Pokemon se află în apropiere, atât cu lumini, cât şi cu vibraţii. Jucătorii vor putea să prindă Pokemonii cu o singură apăsare de buton şi vor continua să meargă, promite Niantic. Plus se conectează la telefon exact ca un dispozitiv de fitness.

  Niantic anunţă că mai multe funcţii ale Pokemon Go Plus vor fi disponibile pe versiunea aplicaţiei care va fi ajunge pe Apple Watch mai târziu anul acesta, cu diferenţe notabile: Va trebui încă să scoţi telefonul din buzunar pentru a prinde un Pokemon când utilizezi Apple Watch.

  Apple a anunţat un parteneriat cu Niantic pentru Apple Watch în cadrul evenimentului de lansare iPhone 7, unde a precizat, de asemenea, că jocul a fost descărcat de 500 de milioane de ori în toată lumea de la lansare.

  Nintendo a ajutat de fapt la dezvoltarea Pokemon Go Plus şi a dezvăluit mai multe detalii despre asta la E3. Iniţial, dispozitivul a fost programat pentru lansare în luna iulie, dar apoi a fost schimbat pentru septembrie.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here