More

  Pokemon Go primeşte funcţia Buddy şi alte 5 îmbunătăţiri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un nou update pentru Pokemon Go se îndreaptă spre Google Play Store. Niantic Labs continuă să îmbunătăţească experienţa în numeroase moduri, adăugând funcţii în timp ce rezolvă probleme anterioare.

  Principala schimbare în Pokemon Go este implementarea funcţiei „Buddy”, care a fost anunţată recent. Acest sistem îţi permită să alegi un Pokemon şi să îl aşezi chiar lângă avatar în profil. De dapt, acest monstru de buzunar va merge la pas cu tine tot timpul. Nu doar că vei arăta cool, ci vei câştiga cadies pentru acel Pokemon pe măsură ce mergi. Va fi destul de avantajas pentru evoluare şi putere în cazul Pokemonilor greu de găsit.

  Îmbunătăţiri Pokemon Go:

  » Implementarea Buddy Pokemon: Trainerii vor putea de acum să aleagă care dintre Pokemoni le va fi tovarăş. Un trainer poate câştiga candy pentru Buddy Pokemon prin străbaterea unei anumite distanţe.
  » Este mai uşor de acum să selectezi Pokemoni mai mici pe ecran.
  » A fost reparată problema cu ouăle care uneori eclozau fără să apară pe display animaţia.
  » De acum, când se schimbă reţeaua de internet, nu se va mai închide aplicaţia şi se va actualiza în continuare fără probleme chiar dacă te conectezi la o nouă reţea.
  » Suport Pokemon Go Plus.
  » Probleme minore cu textul au fost rezolvate.

  Niantic Labs a înlăturat, de asemenea, suportul pentru dispozitive care sunt rootate (jailbroken). Aplicaţia nu va mai funcţiona de acum dacă intri în categoria acestor utilizatori. În loc, vei primi un mesaj care spune: „Acest dispozitiv, OS, sau software nu este compatibil cu Pokemon Go.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.