More

  Samsung Galaxy Note 7 a explodat şi a rănit un băieţel în vârstă de 6 ani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un băieţel în vârstă de 6 ani viziona video-uri pe Samsung Galaxy Note 7 duminică după-amiază, cât dispozitivul a luat foc în timpul în care era ţinut în mână.

  Linda Lewis, bunica băieţelului, a declarat pentru New York Post că focul produs de Note 7 a fost suficient pentru a declanşa alarmele din casă, iar nepotul acesteia a fost transportat la Downstate Medical Center pentru a-i fi tratate arsurile de pe corp, dar mai târziu a fost externat.

  Lewis i-a spus plângând mamei sale că „nu vrea să mai vadă sau să fie în preajma niciunui telefon”. Familia a confirmat că a luat legătura cu Samsung, dar a refuzat că ofere mai multe precizări, scrie Android Central.

  În urmă cu aproximativ o săptămnă, utilizatorii Note 7 au fost sfătuiţi de Samsung să returneze dispozitivele phablet prin Programul de Înlocuire Samsung Galaxy Note 7, în Statele Unite Samsung colaborând direct cu Consumer Product Safety Commission.

  În România, a fost lansat programul de schimb al Note 7, dar pentru moment nu a fost semnalat niciun caz de explozie al dispozitivelor. În schimb, unul dintre clienţii Note 7 ne-a trimis pe adresa redacţiei un e-mail prin care ne prezintă o problemă de software a Note 7, pe care nici măcar service-ul autorizat Samsung România, ESD-ROM, nu ştie să o rezolve: „Am achiziţionat la liber de la Orange un Note 7 la precomandă, acesta ajungând la mine în data de 01.09.2016. Eram entuziasmat şi mă bucuram că a venit aşa de repede. Mare mi-a fost mirarea când, după ce l-am scos din cutie şi l-am pornit să îmi setez conturile şi să încep să îl butonez, a început să îşi dea restart. A făcut aşa de 3 ori după care a intrat în boot loop şi s-a brickuit.”

  Clientul Note 7 a mai menţionat că cei de la Samsung România, respectiv reprezentanţii service-ului autorizat ESD-ROM „habar nu aveau de problema de boot loop şi brickgate, având în vedere că este vorba de un telefon nou.”

  În cele din urmă, dispozitivul nu a putut fi reparat, iar acestuia nu i-a rămas decât să îşi ia banii înapoi de la operator, pentru că, deşi avea un aviz de schimbare din partea Samsung România, stocul de dispozitive Galaxy Note 7 fusese deja retras de pe piaţă şi Programul de Înlocuire Samsung Galaxy Note 7 era deja în discuţii.

  Aşadar, dacă deţineţi un Samsung Galaxy Note 7, vă recomandăm să contactaţi de îndată operatorul, retailerul sau producătorul Samsung România, pentru a returna produsul şi pentru a primi unul nou de îndată ce va exista un stoc disponibil. Note 7 a fost deja interzis în timpul zborurilor de către trei companii aeriene, a provocat un incendiu care a distrus în totalitate un Jeep, aproape a provocat un incendiu într-o cameră de hotel, iar astăzi aflăm că un copil de 6 ani a ajuns la spital cu arsuri provocate de explozia unui Note 7.

  Utilizatorii Galaxy Note 7 pot contacta partenerii Samsung sau operatorii de la care au achiziționat dispozitivul sau call center-ul Samsung: Customer Service Center Samsung – 08008 726 78 64. Mai multe detalii despre Programul de înlocuire Samsung Galaxy Note 7.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.