More

  Samsung Galaxy S7 s-a supraîncălzit şi a explodat în mâinile unei învăţătoare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un Samsung Galaxy S7 a explodat în urmă cu doar două zile în mâinile unei învăţătoare, în timp ce aceasta se relaxa într-o cafenea. Acum, aceasta se teme că ar fi putut fi rănită atunci când dispozitivul s-a supraîncălzit şi a luat foc, umplând întreaga încăpere cu fum alb.

  Sarah Crockett, în vârstă de 30 de ani, a povestit cum telefonul său Galaxy S7 a explodat, chiar dacă nu era la încărcat. Incidente asemănătoare au avut loc, dar doar când telefoanele erau la încărcat, dar un caz cum este cel prezentat de Sarah a avut loc şi în SUA, unde un S7 Edge a explodat în buzunarul unui bărbat, care se afla într-o librărie.

  Producătorul sud-coreean Samsung a lansat deja un Program de Înlocuire al Samsung Galaxy Note 7, cel mai nou smartphone lansat de companie, care deşi era considerat cel mai bun smartphone din lume, se dovedeşte a fi cel mai periculos telefon din lume, chiar şi companiile aeriene interzicând utilizarea acestora în timpul zborului.

  Samsung România anunţă programul de înlocuire Samsung Galaxy Note 7

  Smartphone-ul Samsung Galaxy S7 deţinut de Sarah s-a supraîncălzit în mâinile acesteia, iar imediat ce femeia a lăsat telefonul pe masă, dispozitivul pur şi simplu s-a topit.

  Înainte de a explodat, Galaxy S7 a început să se umfle ca un balon, potrivit spuselor femeii, confirmate de soţul său Matt, în vârstă de 29 de ani: „Pur şi simplu a început să se mărească în mâna mea şi s-a încins foarte tare. I-am dat drumul pe masă, iar în doar câteva secunde era fum peste tot şi m-am îndepărtat.”

  Tot mai multe cazuri de explozie a telefoanelor Samsung sunt semnalizate în lume, iar mulţi sunt de părere că este vorba de o conspiraţie, când de fapt ar putea fi vorba doar de o mediatizare mai puternică a cazurilor, care existau până acum, dar nu erau făcute publice.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.