More

  Samsung România anunţă programul de înlocuire Samsung Galaxy Note 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung România anunţă programul de înlocuire Samsung Galaxy Note 7, la aproximativ o săptămână după ce Samsung Electronics a comunicat pe blogul oficial al companiei că va retrage de pe toate pieţele dispozitivele phablet Galaxy Note 7 şi le va înlocui cu unele noi.

  Numărul dispozitivelor ale căror baterii au explodat în timpul în care telefonul se afla la încărcat a ajuns la 36 în întreaga lume.

  „Samsung se dedică dezvoltării de produse de cea mai bună calitate și tratează cu maximă seriozitate fiecare incident raportat de către utilizatori. Ca răspuns la incidente Galaxy Note 7 recente, Samsung a demarat o investigație minuțioasă, în urma căreia a descoperit o problemă izolată la celulele bateriei.

  Numărul cazurilor raportate la nivel global a fost redus, iar în momentul de față se desfășoară o investigație, în colaborare cu partenerii și furnizorii noștri, pentru a identifica toate bateriile afectate de pe piață. Pentru că siguranța utilizatorilor rămâne prioritară pentru Samsung, vânzările și livrările de Galaxy Note 7 au fost oprite.

  Utilizatorilor care dețin deja un Galaxy Note 7 le va fi schimbat dispozitivul cu unul nou, începând cu 19 septembrie.

  Compania a decurs la aceste măsuri pentru a se asigura că utilizatorii Samsung beneficiază de produse la cea mai bună calitate. Samsung depune eforturi alături de parteneri, pentru a se asigura că procesul de înlocuire a dispozitivul va decurge într-un mod cât mai simplu, eficient și confortabil pentru utilizatori.

  Programul de înlocuire Samsung Galaxy Note 7

  Samsung încurajează toți utilizatorii Galaxy Note 7 să profite de programul de schimb, în urma căruia vor beneficia de următoarele:

  » Utilizatorii își pot schimba actualul Galaxy Note 7 cu unul nou, începând cu 19 septembrie, ofertă disponibilă la partenerii Samsung
  » Utilizatorii își pot schimba oricând actualul dispozitiv Galaxy Note 7 cu un Galaxy S7 sau S7 edge. Diferența de preț va fi returnată utilizatorilor. Oferta este disponibilă la partenerii Samsung.

  Pentru utilizatorii care au precomandat Galaxy Note 7 și așteaptă comanda:

  Samsung își cere scuze pentru întârzierile de livrare. Acestea se datorează procesului de înlocuire a dispozitivelor. Livrările vor fi reluate începând cu 19 septembrie.

  Procesul de înlocuire

  Utilizatorii Galaxy Note 7 pot contacta partenerii Samsung sau operatorii de la care au achiziționat dispozitivul sau call center-ul Samsung: Customer Service Center Samsung – 08008 726 78 64.

  Care este problema cu dispozitivul meu Galaxy Note 7?

  Rezultatele investigațiilor Samsung arată că a fost o problemă izolată în celulele bateriei. Supraîncălzirea bateriei a survenit după ce anozii și catozii au intrat în contact, o eroare de fabricație extrem de rară. Cu toate că problema este izolată la nivelul celulelor bateriei, siguranța utilizatorilor este prioritară entru Samsung, motiv pentru care vom înlocui voluntar toate dispozitivele Galaxy Note 7 cu unele noi.

  Pot folosi în continuare dispozitivul meu Galaxy Note 7?

  Cu toate că riscul unui incident este extrem de scăzut, siguranța utilizatorilor este prioritară pentru Samsung. Astfel, compania încurajează utilizatorii să nu își asume niciun risc, ci să profite de programul de înlocuire Galaxy Note 7.

  Cum îmi pot da seama dacă dispozitivul meu Galaxy Note este afectat?

  În acest moment, le recomandăm tuturor utilizatorilor Galaxy Note 7 să beneficieze de programul de înlocuire.

  Sunt afectate și alte telefoane Samsung?

  Nu, nu sunt afectate alte modele de smartphone-uri Samsung. Situația apare doar la Galaxy Note 7.”, se arată în anunţul făcut de Samsung România pe pagina oficială de prezentare a Galaxy Note 7.

  Aşadar, rămâne de văzut dacă utilizatorii Note 7 vor mai primi şi alte beneficii care să compenseze inconvenientul achiziţionării produsului Samsung sau operatorii parteneri Samsung România vor aplica întocmai programul de înlocuire Galaxy Note 7, comunicat de producător. Reamintim că, în America, Australia şi Marea Britanie, operatorii de telefonie mobilă parteneri Samsung au oferit şi o serie de bonusuri clienţilor afectaţi, precum sume de 25 de dolari/euro/lire sau banii înapoi pe accesoriile achiziţionate, care pentru moment sunt nefolositoare, cel puţin până când Samsung va rezolva problema Note 7 şi va readuce produsul pe piaţa globală.

  Dacă deţii un Galaxy Note 7 deja sau urmează să fie livrat, îţi recomandăm să urmezi paşii comunicaţi de Samsung România sau de operatorii parteneri, pentru a evita evetuale accidente. În acelaşi timp, ne poţi scrie pe adresa redactie@noobz.ro, în secţiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook Noobz, pentru a ne împărtăşi experienţa ta cu Note 7, respectiv cu programul de schimb al produsului.

  Istoric retragere de pe piaţă a Samsung Galaxy Note 7

  » Orange vine cu soluţii în cazul clienţilor Samsung Galaxy Note 7 din România
  » Bateriile Galaxy Note 7 care explodează sunt al doilea mare eşec al Samsung
  » AVERTISMENT pentru utilizatorii Samsung Galaxy Note 7 din România
  » Samsung ar putea pierde 1 miliard de dolari cu retragerea Galaxy Note 7
  » Încă un Samsung Galaxy Note 7 a explodat când se afla la încărcat
  » Samsung va înlocui actualele Galaxy Note 7 cu unele noi. Tot ce trebuie să ştii (UPDATE)
  » UPDATE! Samsung retrage toate telefoanele Galaxy Note 7 de la vânzare
  » Un Samsung Galaxy Note 7 a explodat în timp ce era încărcat
  » Samsung opreşte aprovizionarea cu Galaxy Note 7 în Coreea

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.