More

  Au publicat pe Facebook fotografii nud cu fiica lor, iar acum sunt daţi în judecată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Postarea pe Facebook  a pozelor jenante ale altor persoane fără acordul acestora este cu siguranță o ipoteză amenințătoare . Dar, ce măsuri ar trebui luate când pozele în discuție sunt ale copiilor, distribuite chiar de părinții lor?

  O tânără de 18 ani din Carinthia, Austria, se judecă cu părinții ei pentru că timp de 7 ani aceștia au publicat pe Facebook poze jenante și indecente cu aceasta, fără acordul acesteia.  Potrivit ziarului The Local, avocatul tinerei, Michael Remi, susține că părinții acesteia nu și-au cerut acordul atunci când au distribuit aproximativ 500 de poze cu tânăra pe Facebook, surprinzând-o în imagini jenante, de la schimbatul scutecului până la învățatul să facă la oliță.

  Rami declară că, dacă ar putea demonstra că fotografiile  „i-au încălcat dreptul la viața personală”, tânăra femeie ar putea câștiga cazul, acesta fiind programat pentru luna noiembrie. „M-am săturat să nu fiu luată în serios de părinții mei”, declară tanara.

  ,,Părinților mei nu le este rușine, nu au nici limită și nu le păsa dacă a fost o poză cu mine stând pe toaletă sau așezată goală în pat,  fiecare etapă a fost fotografiată și apoi au făcut-o publică”, a declarat pentru publicaţia de ştiri tânăra femeie.

  Părinții au refuzat oferta tinerei de a șterge pur și simplu pozele de pe rețeaua de socializare, iar tatăl ei a argumentat că are tot dreptul să posteze pozele, deoarece el  le-a făcut. Deoarece încă nu știm rezultatul cazului, ar fi bine să ne amintim că legile care conduc  rețelele de socializare sunt incomplete și mereu în dezvoltare. Așa că, gândește-te de 2 ori înainte să postezi fotografii indecente ale copiilor tăi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here