More

  Foloseşti Windows 10? Microsoft vrea să te ajute să nu mai uiţi lucruri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft tocmai a lansat cea mai nouă funcţie pentru Windows 10. Este vorba de Snooze. Această funcţie notabilă are capacitatea de a salva tab-uri în Edge, astfel încât Cortana să îţi reamintească să le citeşti mai târziu.

  Ideea este că mulţi oameni, inclusiv tu, deschid o mulţime de tab-uri, cu tot felul de lucruri interesante pe care doresc să le citească mai târziu, dar de care de cele mai multe ori uită.

  De acum, browserul Edge îţi va permite să inserezi un site în Cortana, astfel încât să îi apară din când în când câte o notificare printr-un sistem pop up, astfel încât să poţi să revii asupra site-urilor mai târziu.

  Această funcţie este necesară oricărui utilizator, mai ales celor care uită să îşi plătească facturile, pentru că sunt distraşi de anumite video-uri pe care le vizionează pe Facebook sau YouTube.

  „Începând de mâine, 15 septembrie, vechiul Insider Preview al PC-ului va începe să ofere notificări de expirare o dată pe zi. Apoi, pe 1 octombrie, aceste PC-uri vor începe să repornească la fiecare 3 ore, iar din 15 octombrie, aceste PC-uri se vor opri din booting în acelaşi timp”, se arată pe blogul Windows.

  Pentru mai multe detalii despre îmbunătăţirile şi reparaţiile pentru PC, intră pe blogs.windows.com.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here