Samsung Gear S3 ar putea fi lansat oficial peste tot în lume în noiembrie

Mădălina Gănescu
- 16.09.2016, 21:59 în Smart
0

SHARES

Samsung a prezentat în premieră noul smartwatch Gear S3 aproximativ acum două saptămâni, dar prețul încă nu este stabilit cu exactitate. Compania Samsung ne-a oferit un preț de aproximativ de 399 de euro.

Totuși, nu se știe perioada în care va va fi lansat smartwatch-ul în Europa, deşi se zvoneşte că aceasta ar putea avea loc undeva la începutul lunii noiembrie.

Samsung Olanda a publicat pe Twitter că data lansării smartwatch-ului Gear S3 este stabilită pe 4 noiembrie. În Statele Unite ale Americii, data lansării smartwatch-ului va avea loc ceva mai târziu, însă nu este precizat prețul sau alte caracteristici.

La fel ca Samsung Gear 2, noul smartwatch funcționează cu orice smartphone care rulează sistemul de operare Android cu versiunea de la 4.4 în sus. De asemenea, la fel ca predecesorul său, Gear S3 va fi compatibil şi cu dispozitivele iPhone.

Știm de o perioadă de timp că Gear 2 este compatibil cu iPhone. Samsung nu a lansat încă aplicația Gear Manager pentru iOS, aplicație care este necesară pentru ca smartwatch-ul să funcţioneze cu un dispozitiv iOS. Compania a creat recent un program beta pentru a prin care poate fi testată aplicația, astfel încât în curând aceasta va fi introdusă.

Pentru lansarea celui mai nou și performat smartwatch al Samsung Gear S3, clienții vor fi nevoiţi să mai aștepte cel puțin o lună de zile.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!