More

  Samsung Galaxy Note 7 este retras din SUA: 92 de incidente au fost înregistrate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Este oficial! Samsung împreună cu Protecția Consumatorului au retras Galaxy Note 7 de pe piața din SUA.

  Protecția Consumatorului a declarat că au fost vândute aproximativ un milion de unități, iar cele vândute până pe 15 septembrie au  prioritate la retragerea de pe piață. Au fost retrase toate variantele dispozitivului Note 7 de la toți operatorii de telefonie din Statele Unite, cum ar fi: Verizon, AT&T, T-Mobile, Sprint, US Cellular, chiar și Best Buy.

  Din cele un milion de dispozitive care ar putea reprezenta un pericol şi care au fost vândute clienţilor, Samsung a primit un total de 92 de reclamații în legătură cu supraîncălzirea bateriei. Dintre cele 92 de reclamații, 26 au implicat arderi și 55 a implicat distrugeri materile,  incidente raportate în  întreagă lume.

  Intervenția Guvernului american vine în sprijinul demersului Samsung, de recuperare ale dispozitivelor afectare, cerută acum câteva săptămâni. Din păcate, cererea iniţială de retragere nu a fost suficient pentru a primi toate dispozitivele Note 7 înapoi de la clienți, iar incidentele continuau să apără.

  Clienţii din SUA, care deţin un dispozitiv Samsung Note 7, sunt îndemnaţi să nu îl mai folosească şi să în închidă imediat. Pentru a determină dacă dispozitivul Samsung Galaxy Note 7 trebuie înapoiat, clineţii pot accesa site-ul Samsung și să introducă numărul IMEI al dispozitivului.

  Dacă dispozitivul trebuie returnat, clientul va trebui să contacteze operatorul de telefonie sau distribuitorul de unde l-a cumpărat pentru a primi un nou telefon Galaxy Note 7.

  O dată ce toate telefoanele Note 7 vor fi schimbate și aprobate de Protecția Consumatorului, Samsung declară că Note 7 va fi disponibil la distubuitorii de telefoane și în magazinele online, dar nu mai devreme de 21 septembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.