More

  Google Maps primeşte analize îmbunătăţite ale locaţiei mulţumită achiziţiei Urban Engines

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google nu este străină de achiziţii, iar cea mai nouă dintre acestea face ca Urban Engines să fie parte din echipa Maps.

  Dar care este scopul acestei fuziuni? Urban Engines a colectat analize de date bazate pe locaţie încă din anul 2014. Aceasta a folosit informaţiile pentru a ajuta guvernele şi organizaţiile de peste tot de pe Glob pentru a îmbunătăţi transportul şi mobilitatea urbană.

  Pentru moment, nu avem foarte multe detalii, îndeosebi cu privire la termenii financiari. Nu ştim nici ce vrea cu exactitate să facă Google Maps cu aceste informaţii obţinute de Urban Engines sau cum ar putea fi îmbunătăţit produsul Google Maps cu ajutorul calităţilor Engines.

  Urban Engines a menţionat doar că planul este să „ajute organizaţiile”. Aest lucru ar putea însemna că navigaţia va fi, de asemenea, îmbunătăţită.

  „Astăzi, suntem încântaţă să împărtăşim următoarea fază a călătoriei noastre – Urban Engines este acum parte din echipa Google Maps. Analizele locaţiilor reprezintă un punct comun pentru Urban Engines şi Google şi suntem încântaţi să ne unim forţele pentru a ajuta organizaţiile să înţeleagă mai bine cum se mişcă lumea. Sunt o mulţime de lucruri pe care ne dorim să le construim împreună şi aşteptăm cu nerăbdare să vă arătăm ce am pregătit nou.”

  Rămâne de văzut care vor fi rezultatele colaborării dintre Google Maps şi Urban Engines. Rămânem cu ochii pe cele două şi vom revenii cu detalii pe măsură ce le vom avea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.