More

  Noul iPhone 7 Plus se confruntă cu o primă problemă: „este sâsâit”

  Au apărut informaţii potrivit cărora noul iPhone 7 Plus emite sunete ciudate, ca un sâsâit, atunci când este solicitat mai mult.

  Primul utilizator care a semnalat această problemă a fost Stephen Hackett, de pe blogul 512 Pixels. Acesta a observat problema în timp ce restaura datele din iCloud. În cele din urmă, Hackett şi-a dat seama că sunetul nu vine din difuzoare, ci de la componentele interne.

  Şi alţi utilizatori au depistat acelaşi defect, pe care Hackett l-a semnalat, inclusiv un fost angajat Apple, care acum este contributor la TechCrunch, Darrell Etherington.

  În prezent, nu este limpede dacă acest „noisegate” este o problemă generală şi caracteristică dispozitivului iPhone 7 Plus, ori este vorba de câteva dispozitive care prezintă acest defect.

  Cu toate acestea, Apple a tratat cu seriozitate problema, iar imediat ce Hackett a semnalat problema, un reprezentant Apple l-a îndrumat către un magazin unde să predea dispozitivul şi să fie înlocuit cu unul nou.

  iPhone 7 Plus este un dispozitiv extrem de performant, iar în ceea ce priveşte puterea de procesare, nimic nu se compară cu el. Scorul său Google Octane V2, care măsoară viteza cu care dispozitivul procesează JavaScript, este de aproape opt ori mai mare comparativ cu cel al Samsung Galaxy S7. Procesorul A10 Fusion este extrem de puternic şi foarte rapid.

  Mulţi sunt de părere că tocmai puterea de procesare este cauza acestui sunet suspect. Un utilizator a comparat sunetul cu cel al ventilatoarelor unui procesor de pe o unitate desktop.

  Momentan, informaţia nu a fost confirmată, iar Apple nu a dat niciun răspuns cu privire la acest subiect.

  În video-ul de mai jos puteţi auzi sunetul pe care dispozitivul iPhone 7 Plus l-ar emite atunci când este suprasolicitat.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here