More

  7 lucruri pe care iPhone 7 şi iPhone 7 Plus le pot face, dar Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge nu pot

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dispozitivele iPhone 7, iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, sunt cele mai bune telefoane din lume. Încă de la lansarea iPhone 7, care a avut loc în data de 7 septembrie, cel mai probabil te-ai întrebat ce oferă de fapt acest dispozitiv.

  Ei bine, iată o listă cu cele mai importante funcţii, pe care le vei găsi doar pe smartphone-urile flagship iPhone 7. Este de menţionat că, orice comparaţie între iPhone 7 şi phabletul Note 7 ar fi inutilă, de vreme ce Programul de Înlocuire Samsung Galaxy Note 7 nu s-a încheiat şi încă mai există utilizatori cărora ar putea în orice moment să le explodeze în mână telefonul.

  » Camerele duale de pe iPhone 7 Plus oferă de 2 ori zoom optic şi de 10 ori zoom digital. Zoom-ul optic se referă la faptul că poţi face zoom fără să afectezi prea mult imaginea. Zoom-ul digital nu face decât să facă „crop” imaginii, lucru ce te ajută să vezi mai mulţi pixeli. Din păcate, camerele Samsung nu au zoom optic.

  » iPhone 7 îţi permite să te bucuri la maximum de noile căşti wireless de la Apple, AirPods. Chiar dacă AirPods vor funcţiona cu orice dispozitiv audio Bluetooth, folosirea lor cu iPhone-urile îţi oferă mai multe beneficii, printre care şi conexiunea şi accesul la Siri.

  » iPhone 7 are sistemul de operare iOS, care de regulă primeşte cele mai bune aplicaţii primul. Dezvoltatorii par să prefere mai degrabă iOS, nu Android, atunci când vine vorba de efectuarea update-urilor pentru anumite aplicaţii. Nu este o regulă universal valabilă, dar ştim deja o mulţime de cazuri în care actualizările au ajuns pe iOS cu mult înaintea Android, poate chiar şi cu 2 luni de zile. Un alt exemplu ar fi acela că Nintendo lansează „Super Mario Run” exclusiv pe iPhone, înainte ca jocul să ajungă şi pe Android.

  » iPhone 7 promite update-uri mult mai consistente decât Samsung Galaxy S7. Apple a obişnuit utilizatorii cu dispozitivele actualizate la zi cu noua versiune iOS. Spre exemplu, iOS 10 este creat să poată să funcţioneze cu iPhone 5, care este lansat deja de 4 ani de zile. Samsung oferă update-uri la dispozitivele Android destul de limitat. Mai exact, dacă smartphone-ul a depăşit un an sau doi pe piaţă, utilizatorii au de aşteptat şi vreme de câteva luni sau poate o jumătate de an până când dispozitivele Samsung să primească noua versiune de Android.

  » iPhone 7 are mai multe opţiuni de memorie. iPhone 7 vine cu 32 GB, 128 GB sau 256 GB. Pe cealaltă parte, Samsung Galaxy S7 vine doar cu 32 GB de RAM, cu posibilitatea de a adăuga mai mult spaţiu cu ajutorul expansiunii microSD. Totuşi, cardul de memorie prezintă o serie de limitări. Spre exemplu, nu toate aplicaţiile îţi vor permite să le salvezi pe cardul de memorie.

  » iPhone 7 are un procesor mai rapid. Testele au arătat că noul procesor A10 de la Apple, pe care îl regăsim pe iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, este cel mai rapid procesor disponibil pe un smartphone. De fapt, se pare că ar putea fi suficient de puternic încât să poată fi folosit şi pe unele laptopuri. Samsung produce, de asemenea, procesoare grozave, dar cel utilizat pe Galaxy S7 nu poate oferi viteza A10 de pe iPhone 7.

  » iPhone 7 are speakere stereo. Este o funcţie pe care Galaxy S7 nu o are, de vreme ce dispozitivul are un singur speker în partea de jos a dispozitivului. În afară de speaker-ul din partea de jos a telefonului, iPhone 7 de la Apple a un nou speaker în interiorul receiver-ului din partea de sus a telefonului, care vine suplimentar celui de jos. Foto: Business Insider

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.