Bateriile Samsung Galaxy Note 7 nu se încarcă mai mult de 10% sau se descarcă anormal de repede | NOOBZ.RO

Bateriile Samsung Galaxy Note 7 nu se încarcă mai mult de 10% sau se descarcă anormal de repede

Mădălina Gănescu
- 24.09.2016, 10:24 în Smart
0

SHARES

Vineri, Samsung a anunţat că, mai bine de 500.000 de dispozitive Galaxy Note 7 au fost returnate în Statele Unite, din cele un milion vândute în regiune. Totuşi, se pare că, există câţiva utilizatori care au ghinion în Coreea de Sud. Aceştia au probleme cu noile telefoane Note 7, pe care le-au primit deja în locul celor vechi.

De data aceasta nu mai este vorba de nicio explozie, ci vorbim despre o problemă legată de încărcarea bateriei. Potrivit unui nou raport citat de instituţiile de presă din Coreea de Sud, unele unităţi Galaxy Note 7 înlocuite întâmpină o problemă în care dispozitivele refuză să se încarce peste 10%.

Alte probleme semnalate includ o descărcare extrem de rapidă a bateriilor care nu poate fi explicată în condiţii de utilizare normală. De fapt, unii utilizatori au semnalat că, descărcarea se produce chiar şi când dispozitivele sunt băgate la încărcat în încercarea de a le încărca.

Samsung a lansat un comunicat în Coreea de Sud spunând că aceste incidente sunt „izolate” şi că sunt complet nelegate de bateriile de pe noile dispozitive. În timp ce pentru unii aceasta este o asigurare, este îngrijorător să auzi că dispozitivele înlocuite nu funcţionează corect, indiferent care ar fi motivele.

Reamintim că, în România, a existat un caz în care un client Samsung Galaxy Note 7 a primit dispozitivul precomandat (din seria cu probleme), iar telefonul a refuzat să se deschidă încă de la scoaterea din cutia originală. Phablet-ul a intrat în boot loop, iar reprezentanţii service-ului autorizat Samsung România, ESD-ROM au declarat că este o problemă pe care nu ştiu cum ar putea să o rezolve. Astfel, acesta a fost nevoit să returneze produsul şi să îşi ia banii înapoi. Clientul ar fi fost dispus să achiziţioneze un nou smartphone Note 7, dacă ar fi existat un stoc disponibil, dar în cele din urmă a ales să achiziţioneze noul iPhone 7 de la Apple.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!