More

  Samsung Electronics a lansat unităţile de stocare de date SSD Samsung 960 PRO şi 960 EVO

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat Samsung 960 PRO și 960 EVO, cele mai performante unități de stocare de date SSD pe care le-a creat până acum.

  Bazate pe tehnologia V-NAND și interfața de conectare M.2, noile SSD-uri consolidează poziția de lider a Samsung în categoria NVMe (Non-Volatile Memory Express), pe care compania dorește să o accelereze cu ajutorul unor produse performante, durabile, cu o capacitate de stocare marită și un pachet software Samsung Magician robust.

  Modelele 960 PRO și 960 EVO sunt cele mai inovatoare SSD-uri Samsung și au fost create pentru utilizatorii care își doresc soluții de stocare de date mai rapide și de dimensiuni reduse, cu lățime de bandă mai mare și timp de reacție scăzut pentru procesarea unui număr mare de date, inclusiv pentru jocuri, transferuri de fișiere 4K sau analize de date. Mai mult, acestea sunt ideale pe ultrabook-uri și computere.

  Ambele modele, 960 PRO și 960 EVO, folosesc interfața PCI Express (PCIe) Gen.3 x4 și sunt compatibile cu specificațiile NVMe, pentru a folosi eficient magistrala de date PCIe și pentru a optimiza atât configurările hardware, cât și cele software, profitând la maximum de tehnologia NVMe SSD. SSD-urile folosesc tehnologia Samsung Dynamic Thermal Guard pentru a gestiona performanța în timpul fluxului mare de date.

  „De peste 30 de ani, Samsung continuă să depășească limitele pentru a oferi cele mai bune și inovatoare soluții de memorii pentru utilizatori,” a declarat Un-Soo Kim, Vicepreședinte Senior Branded Product Marketing, Memory Business în cadrul Samsung Electronics. „Tehnologia noastră V-NAND pentru produsele bazate pe NVMe reprezintă cea mai nouă îmbunătățire în era NVMe.”

  Modele 960 PRO și 960 EVO redefinesc performanța computerelor personale, datorită noului controller care îmbunătățește performanța SSD-urilor. Modelul 960 PRO oferă viteze de citire și scriere secvențiale de 3.500 MB/s respectiv 2.100 MB/s și niveluri IOPS de citire și scriere de până la 440,000, respectiv 360,000.

  SSD-ul 960 PRO este cel mai rapid model M.2 NVMe în momentul actual, fiind disponibil în varianta cu capacitate de 2TB, cea mai mare capacitate de stocare a modelelor M.2 NVMe pentru ultizatorii finali, precum și în alte versiuni cu capacitate de 512GB și 1TB. Densitatea modelului 960 PRO a fost posibilă datorită tehnologiei Samsung V-NAND și a design-ului unic al acestuia. Pe măsură ce cerințele utilizatorilor continuă să crească, capacitatea modelului 960 PRO vine în întâmpinarea acestora, premițând atât păstrarea datelor personale, cât și ale celor de business. Modelul 960 PRO este rezistent, având o garanție de cinci ani sau până la 1,2 petabytes scriși (PBW), pentru modelul cu capacitate de 2TB.

  „Am pășit în era NVMe anul trecut, odată cu lansarea SSD-ului 950 PRO. Acum, cu modelele NVMe 960 PRO și 960 EVO, Samsung inovează în tehnologia SSD-urilor multi-terabyte, oferindu-le utilizatorilor capacități de stocare și viteze mai mari ca până acum pe o unitate NVMe PCIe, pentru a creea noi posibilități pentru utilizatori,” a adăugat Kim.

  Modelul 960 EVO este disponibil în versiunile de 250GB, 500GB și 1TB capacitate de stocare și le oferă utilizatorilor performanță de ultimă generație. Tehnologia Samsung Intelligent TurboWrite debutează pe modelul 960 EVO și accelerează viteza de citire și scriere secvențială, atingând valori de până la 3.200 MB/s, respectiv 1.900 MB/s.   Viteza de citire aleatorie a SSD-ului 960 EVO ajunge până la 380.000 IOPS, iar viteza aleatorie de scriere până la 360.000 IOPS. Modelul 960 EVO are o garanție de trei ani sau până la 400 TB scriși (TBW), pentru modelul cu capacitate de stocare de 1TB.

  În plus, față de inovațiile la nivel de hardware, noile SSD-uri 960 introduc și o versiune îmbunătățită a software-ului Magician, cu o nouă interfață, prin intermediul căreia utilizatorii pot controla diferite setări, printre care și actualizări de firmware.

  SSD-urile 960 PRO și 960 EVO vor fi disponibile la nivel global începând cu luna octombrie 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.