More

  Miele deschide un nou magazin în Bucureşti pe Calea Dorobanţi, numărul 20-28

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Miele deschide al doilea magazin din București. Cu un design minimalist, magazinul se întinde pe o suprafață de 100 de metri pătrați și este poziționat central, pe Calea Dorobanți, numărul 20-28. Acesta este primul Miele Point din România, un concept nou care vine să întregească seria de magazine exclusive Miele deschise până acum în țară.

  În cadrul acestuia sunt expuse toate categoriile de produse Miele disponibile în România de la accesorii și consumabile, până la espressoare, mașini de spălat rufe și vase, uscătoare, sisteme de călcat, uscătoare, frigidere și electrocasnice încorporabile. Per total, investiția în noul magazin a fost de aproximativ 100.000 de euro.

  “Am vrut să deschidem acest magazin în Dorobanți, în special pentru clienții noștri din zonă, pentru a nu mai fi necesară deplasarea lor la Miele Center din Piața Presei Libere. Pe lângă oportunitățile de vânzare oferite de zonă, magazinul a fost deschis așadar și pentru a oferi accesibilitate. Ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri, ori de câte ori aceștia au nevoie de noi. Interacțiunea directă cu produsele este foarte importantă pentru un brand premium de electrocasnice; clienții și potențialii clienți  trebuie să vadă și să testeze produsele”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

  Miele a inaugurat în ultimii trei ani alte cinci magazine în mai multe orașe din țară. Extinderea rețelei de magazine face parte din planul de business pe termen lung pe care compania l-a început în urmă cu trei ani, odată cu relocarea showroom-ului din Otopeni în Piața Presei din București.

  În prezent, Miele are o rețea de 30 de parteneri și de 70 de magazine în România,  care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT. Produsele Miele pot fi găsite și pe magazinul online eMAG Marketplace.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.