More

  Samsung Galaxy Note 7: Vânzările reîncep în Coreea de Sud din 1 octombrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vânzările noilor dispozitive Samsung Galaxy Note 7 au fost amânate cu 3 zile în Coreea de Sud, ceea ce înseamnă că acestea vor începe din 1 octombrie.

  Samsung a declarat duminică că va întârzia restartul vânzărilor în Coreea de Sud cu 3 zile pentru că este nevoie de mai mult timp şi de stoc pentru a face faţă completării retragerii din ţară. Samsung mai este de părere că vânzările normale vor produce un declin în numărul de clienţi care trebuie să îşi returneze telefoanele.

  „Rata de retragere va scădea radical dacă vânzările ar începe în 28 septembrie”, declară Samsung potrivit Android Authority.

  Datele indică faptul că până acum doar jumătate din numărul de clienţi care au achiziţionat produse Note 7 la precomandă au înapoiat telefoanele, adică aproximativ 200.000, iar restartul vânzărilor nu ar face decât să încetinească şi mai tare acest proces de înapoiere al produselor.

  Vânzările sunt aşteptate să reînceapă în Singapore, Coreea de Sud şi Statele Unite din octombrie, iar în Europa din noiembrie.

  Chiar dacă vânzările nu vor fi reluate încă în România, iar pentru asta clienţii mai au de aşteptat mai bine de o lună de zile, operatorii parteneri Samsung au început de câteva zile programul de înlocuire al Galaxy Note 7, iar unii clienţi şi-au primit deja de 3 zile produsele Note 7 noi, cu update-ul de software cu bateria verde, potrivit mesajelor transmise de aceştia.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.