More

  Tehnologia de recunoaştere facială folosită în industria de divertisment pentru adulţi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu mai este o noutate că tehnologia de recunoaştere facială te poate ajuta să îţi deblochezi smartphone-ul sau să îţi etichetezi mult mai uşor prietenii în fotografii pe Google sau Facebook. Dar, ce părere ai de faptul că, cineva s-a gândit să folosească tehnologia de recunoaştere facială pentru industria de divertisment pentru adulţi?

  Pe Megacams poţi încărca fotografii cu tine, iar programul utilizează magia numită recunoaştere facială pentru a-ţi găsi sosia sau sosiile care utilizează aceeaşi reţea pentru adulţi ca şi tine şi care au avatarul asemănător cu al tău.

  Jurnalistul de la Engadget care a testat Megacams spune că sosiile care i-au fost atribuite nu seamănă deloc cu el. Prima are 46 de ani, a 2-a 40 de ani, iar a 3-a 40, în schimb aceştia nu seamănă nici măcar în proporţie de 40% cu el, darămite să poate fi numite sosii.

  divertisment-pentru-adulti

  Site-ul nu dezvăluie cu exactitate ce algoritmi de tehnologie foloseşte, deşi TechCrunch spune că ar fi vorba de software-ul de recunoaştere facială Face API de la Microsoft. Natasha Lomas de la TechCrunch a avut o experienţă asemănătoare cu sosiile atribuite, primind de asemenea cu procent de doar 40% compatibilitate cu „gemenii de avatar”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.