More

  Procesoarele AMD Zen FX vor fi lansate în ultimul trimestru al 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Procesoarele Zen sunt cele mai aşteptate produse AMD, anunţate pentru finalul anului 2016, acestea marcând reintrarea companiei pe segmentul procesoarelor x86 de înaltă performanţă.

  Procesoarele AMD Zen FX vor fi lansate în ultimul trimestru al anului 2016. DIn păcate, nu se poate furniza o dată exactă de lansare a noilor porcesoare, fiind o provocare şi pentru AMD de a nu depăşi acest termen.

  Cu toate acestea, AMD are de gând să lanseze noua gamă de procesoare chiar înante de sărbătorile de iarnă, o perioadă perfectă pentru a lansa un astfel de produs.

  Procesorul AMD Zen FX vine cu o serie de îmbunătăţiri

  Procesorul, pe lângă puterea sa de procesare, vine şi cu o serie de funcţionalităţi interesante. Procesorul va fi disponibil în versiuni cu 4, 6 şi 8 nuclee, cu posibilitatea de a creşte acest număr, ulterior.

  Nucleul procesorului Zen este extrem de compact şi are capacitatea de a eficientiza puterea. AMD va încerca să penetreze piaţa cu preţuri accesibile, pentru a ajunge la segmentul mainstream.

  Procesoarele Zen FX vor debuta cu un nou chipset cu socket AM4 care va îmbunătăţi toate capacităţile pentru a atinge aceleaşi performanţe pe care le are Intel. Viitoarele procesoare FX vor avea o platformă de securitate îmbunătăţită, integrată direct în componenta hardware.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.