More

  Noile Samsung Galaxy Note 7 explodează şi ele! Operatorii retrag Note 7 de la vânzare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu este de mirare că Samsung opreşte temporar producţia de Galaxy Note 7, de vreme ce în acest weekend doi mari operatori de telefonie mobilă au decis să retragă de la vânzare dispozitivele Note 7 noi.

  Decizia At&T, Verizon şi T-Mobile de a scoate de la vânzare Samsung Galaxy Note 7 vine după ce în numai o săptămână 4 terminale Note 7 noi au explodat, deşi Samsung oferea garanţia că acestea sunt sigure şi nu prezintă niciun pericol pentru utilizatori.

  Un Galaxy Note 7 a explodat într-un avion, iar pasagerii au fost evacuaţi şi programaţi pentru alte zboruri, în vreme ce un alt telefon din aceeaşi gamă s-a topit în Farmington, Minnesota. Acesta fusese înlocuit şi se presupunea că era o soluţie sigură, dar s-a topit în mâinile unui adolescent, lăsându-l pe acesta cu o mică arsură pe deget.

  Un alt incident a fost raportat în Nicholasville, Kentucky, unde un Galaxy Note 7 înlocuit a luat foc marţi. Telefonul utilizatorului era în cameră, la încărcat. Bărbatul care deţinea terminalul a sesizat că dormitorul s-a umplut de fum şi a intrat să vadă că Galaxy Note 7 era în flăcări. În după-amiaza zilei incidentului, bărbatul a fost diagnosticat cu bronşită acută. Se pare că, Samsung a suportat costurile investigaţiilor medicale pentru utilizatorul Note 7 afectat.

  Nefericirea face ca reprezentantul Samsung să fi trimis un mesaj pacientului utilizator Note 7, dar care nu era menit pentru el, scriind: „Pot încerca să îl încetinesc dacă eşti de părere că va conta sau îl putem lăsa să facă ceea ce ameninţă că va face, să vedem dacă o va face.”

  Cel mai nou incident Galaxy Note 7 care explodează a fost raportat astăzi în Virginia. Telefonul a luat foc tot în dormitor, iar utilizatorul său a suferit un atac de panică. În acest caz, dispozitivul Note 7 care a luat foc a fost înlocuit cu un Samsung Galaxy S7.

  Verizon spune că „atât timp cât investigaţia este în desfăşurare, Verizon suspendă schimbul de smartphone-uri Note 7.” „Nu mai schimbăm noile Note 7 în acest moment, aşteptăm investigaţiile viitoare ale acestor incidente raportate”, spune AT&T, iar T-Mobile rapotează că „suspendă temporar toate vânzările ale noului Note 7 şi programul de înlocuire pentru dispozitivele Note 7.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.