More

  Samsung a oprit temporar producţia de Galaxy Note 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O dată cu lansarea Samsung Galaxy Note 7, pentru gigantul de tehnologie sud-coreean Samsung a început cea mai neagră perioadă din existenţa sa ca producător de smartphone-uri.

  UPDATE răspuns oficial Samsung Electronics: „Ajustăm temporar programul de producție Galaxy Note 7, în scopul de a lua măsuri suplimentare pentru a asigura probleme de calitate și siguranță.”

  Retragerea de pe piaţă a primelor produse Galaxy Note 7 precomandate, urmată de Programul de Înlocuire Samsung Galaxy Note 7, reprezintă un proces riscant şi definitoriu pentru ca Samsung să rămână în continuare pe locul I în topul producătorilor de smartphone-uri din lume.

  Deşi Samsung a garantat că noile Galaxy Note 7 pe care utilizatorii le primesc prin Programul de Înlocuire vor fi sigure şi nu vor prezenta niciun fel de pericol, se pare că o serie de noi phablet-uri au început inexplicabil să se supraîncălzească şi să explodeze, la fel ca prima serie de smartphone-uri Note 7 lansate.

  Astfel, se pare că Samsung este nevoit să ia decizia de a opri temporar producţia de Galaxy Note 7. Potrivit Yonhap News Agency din Coreea de Sud, producătorul de tehnologie Samsung a oprit temporar producţia de Galaxy Note 7 pentru a investiga problema dispozitivelor flagship care iau foc.

  Agenţia citează o sursă a cărei identitate nu doreşte să fie făcută publică, dar care se spune că este furnizor Samsung. Mai mult decât atât, sursa mai precizează că s-a ajuns la această decizie în urma unei cooperări între Samsung şi autorităţile din China, Statele Unite ale Americii şi Coreea de Sud.

  Samsung nu a comentat în niciun fel această informaţie până la această oră, dar decizia nu este deloc surprinzătoare. Chiar dacă Samsung va reuşi să rezolve problema Galaxy Note 7, nu există nicio garanţie că va avea în continuare sprijinul operatorilor de telefonie mobilă din întreaga lume. Atât operatorul AT&T, cât şi T-Mobile, din America, au oprit vânzările Galaxy Note 7 schimbate şi recomandă clienţilor îngrijoraţi să vină în magazine pentru a discuta subiectul schimbului cu un alt dispozitiv.

  Aşteptăm cu interes o poziţie oficială a Samsung cu privire la informaţiile pe care le aflăm astăzi pe surse.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.