More

  evoMAG este singurul magazin online din România care livrează produsele într-o oră

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  evoMAG este singurul magazin online din România care livrează produsele într-o oră. Potrivit evoMAG, 5% dintre clienţii săi optează pentru livrarea produselor în una sau în trei ore de la plasarea comenzii online.

  Procentul este în creştere şi arată o schimbare în comportamentul de consum, clienţii punând mai mult accent pe livrarea rapidă şi în siguranţă a produselor comandate.Venind în sprijinul nevoii clienţilor de rapiditate în livrare, evoMAG este singurul magazin online din România care oferă livrarea produselor într-o oră de la plasarea comenzii. Totodată, evoMAGia oferă şi opțiunea de livrare în trei ore.

  „Sunt două tipuri de clienţi care accesează aceste servicii de livrare rapidă: cei care îşi doresc foarte mult produsele comandate şi cei care au urgenţe generate de defecţiunea unor echipamente”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG. „80% dintre comezile livrate în una sau în trei ore aparţin companiilor care au mai cumpărat în trecut produse de la evoMAG”.

  Printre produsele pentru care clienţii doresc livrare rapidă se numără componentele PC, telefoanele mobile, echipamentele de reţelistică şi laptop-urile.

  Pentru a beneficia de livrarea într-o oră: comenzile trebuie plasate de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 16:50, iar ca modalitate de achiziţie, utilizatorii serviciului trebuie să opteze pentru plata ramburs. Serviciul este valabil doar în Bucureşti, vizează produsele aflate pe stoc, iar costul pentru livrarea comenzii într-o oră este de 50 lei.

  Pentru a beneficia de livrarea produselor în trei ore: clienţii trebuie să plaseze comenzile de luni până vineri, în intervalul 00:00 – 17:00. De asemenea, serviciul vizează produsele aflate pe stoc, iar costul pentru livrarea în trei ore este de 30 lei în Bucureşti şi de 50 lei în Ilfov.

  În ambele cazuri, fie că produsele ajung la destinaţie într-o oră, fie în trei, livrarea se face prin curieri.

  „Vom face investiţii în perioada imediat următoare pentru a îmbunătăţi procesul de livrare şi pentru a oferi și mai multor clienţi posibilitatea de a intra cât mai rapid în posesia produselor. Purtăm discuții în prezent cu mai multe companii care oferă servicii de tipul click and collect, pentru deschiderea de puncte de livrare la nivelul întregii ţări”, mai spune Mihai Pătraşcu.

  Cât priveşte timpul de livrare pentru toate comenzile evoMAG, în medie, 97% dintre acestea sunt livrate în 24 de ore. Timpul de livrare este unul redus şi pentru că evoMAG onorează comenzile din Bucureşti cu maşinile proprii, fiind unul dintre puţinele magazine online din România care oferă acest serviciu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.