More

  Samsung România vorbeşte despre situaţia Galaxy Note 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung România a transmis un comunicat oficial cu privire la schimbul Galaxy Note 7. Companiei îi pare rău că a dezamăgit clienţii şi oferă o serie de recomandări şi detalii cu privire la Galaxy Note 7. În rândurile de mai jos redăm integral comunicatul gigantul de tehnologie.

  „Pentru că siguranța consumatorilor rămâne prioritatea noastră, în urma incidentelor raportate recent care implicau telefoanele Galaxy Note7, am decis oprirea vânzării și a programului de înlocuire pentru dispozitivele Galaxy Note7. În consecință, am oprit definitiv producția la nivel global a acestui telefon.

  Le recomandăm tuturor celor care au deja un Galaxy Note7, înlocuit sau nu în programul global, să nu îl mai utilizeze, să își salveze datele și să închidă dispozitivul. Lucrăm împreună cu partenerii noștri din regiune pentru a implementa un program de înlocuire ce vă va permite schimbarea Galaxy Note7 cu un Galaxy S7 sau S7 edge, împreună cu o diferență de preț. Alternativ, puteți opta pentru o restituire integrală.

  Detaliile programului de înlocuire vor fi comunicate în mod regulat pe acest website, dar și în mod direct către consumatori.

  Către toți clienții Galaxy Note7: ne pare foarte rău că nu ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor pe care le aveți de la Samsung. Vă mulțumim pentru răbdarea avută în această perioadă și ne cerem scuze pentru inconveniențele create.

  Dorim să reasigurăm toți clienții Samsung că Galaxy Note7 este singurul dispozitiv afectat de această situație.

  În cazul în care aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 080087267864

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.