More

  Samsung Galaxy Note 7: 40% dintre utilizatori spun că nu vor mai cumpăra un telefon Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un studiu realizat în zilele următoare retragerii de pe piaţă a Galaxy Note 7, mai mulţi clienţi Samsung spun că au terminat definitiv cu brandul. Studiul a fost condus cu 1000 de persoane de platformă e-commerce Branding Brand şi s-a întins pe o perioadă de numai 2 zile, între 11 – 12 octombrie.

  Un procent de 40% dintre utilizatori spun că au terminat definitiv cu telefoanele Samsung, după ce compania sud-coreeană a decis să retragă de pe piaţă seria Note 7. Samsung Galaxy Note 7 a fost retras de pe piaţă temporar o dată, dar deja o a doua retragere temporară urmată de o retragere definitivă, din cauză că produsele se supraîncălzeau, explodau şi luau foc, este deja prea mult.

  Samsung oferă acum o reducere de 100 euro pentru achiziţionarea unui nou smartphone din portofoliul companiei, dar nimic nu garantează că cineva se va simţi mai bine dacă va economisi 100 euro, când a pierdut aproximativ 2 luni de zile aşteptând o decizie certă din partea gigantului cu privire la Galaxy Note 7.

  Mai mult decât atât, când peste un milion de Samsung Galaxy Note 7 încă nu au fost înapoiate producătorului, iar oamenii ştiu că acestea au fost interzise în timpul zborului, putem să ne imaginăm că brandul Samsung este acoperit de incertitudini.

  Un alt studiu realizat în urmă cu puţin timp sugera că 30% dintre cei care folosesc Samsung vor cumpăra iPhone 8, 8% vor cumpăra Google Pixel şi 62% vor rămâne cu un oarecare dispozitiv Android.

  Un studiu asemănător, condus între 21 – 22 septembrie, a arătat că doar 34% dintre respondenţi au spus că vor rămâne pentru totdeauna cu Samsung. Pentru moment, Samsung Electronics nu a oferit publicului niciun studiu prin care să combată informaţiile diferitelor instituţii care au condus până la această oră studii care nu pun într-o lumină favorabilă gigantul sud-coreean.

  Sursa foto: cnet.com

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.