More

  Poţi să chemi acum un Uber direct din motorul de căutare Google

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a actualizat motorul de căutare pentru utilizatorii de mobile cu o funcţie mică, dar la îndemână, care îţi permite să chemi un taxi direct din motorul de căutare.

  Data viitoare când cauţi direcţiile către o locaţie în aplicaţia Google de pe dispozitivele iOS sau Android, vei vedea opţiunea de a chema un taxi chiar de sub hartă, împreună cu datele în timp real şi estimările şi timpul de aşteptare.

  Noua funcţie pare să fie disponibilă la nivel internaţional. Potrivit The Next Web, aceasta este în curs de testare în India şi Olanda. Merge bine cu Uber, dar nu la fel de bine cu Ola din India.

  În cazul în care nu ai aplicaţia pentru taxi instalată, Google te va conduce în app store pentru a o descărca pentru dispozitivul tău. Mai exact, pentru a putea să comanzi direct din motorul de căutare Google o maşină Uber, trebuie întâi să instalezi aplicaţia Uber în dispozitivul tău mobil, fie el iOS sau Android. Acelaşi lucru este valabil pentru oricare altă firmă de taximetrie care are sistem de comandă prin aplicaţie disponibil.

  Pentru moment, nu există informaţii cu privire la disponibilitatea serviciului în restul Europei sau în Statele Unite, dar vă vom ţine la curent cu noile update-uri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.