More

  Facebook îţi permite acum să comanzi mâncare şi să cumperi bilete pentru film din aplicaţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a devenit o unealtă la fel de esenţială pentru companii cum este pentru tine şi prietenii tăi, dar acum gigantul social media pariază că te va determina să mergi la evenimente sau să cumperi de la magazinele locale şi restaurante.

  În primul rând, Facebook simplifică şi mai mult algoritmul de sugestii pentru prieteni. Acum, dacă scrii o postare prin care cauţi un sfat, vei avea disponibilă opţiunea să activezi funcţia Recommendations, care încorporează informaţiile companiilor în comentarii şi afişează toate sugestiile prietenilor într-un singur loc. Poţi verifica noua funcţionalitate Facebook pe facebook.com/recommendations.

  În al doilea rând, Facebook lucrează la aplicaţia Events, nou lansată, pentru a face mai simplă descoperirea lucrurilor tari care se întâmplă în jurul tău. Acum poţi vedea cu uşurinţă la ce activităţi participă prietenii tăi şi primeşti recomandări bazate pe ce fac prietenii tăi sau despre evenimentele la care ai mai fost în trecut.

  În final, nu vei mai fi nevoit să părăseşti Facebook data viitoare când vrei să comanzi mâncare sau să cumperi bilete pentru film. Compania îţi permite acum să plasezi comenzi de pe orice Pagină de Facebook a unui restaurant care foloseşte Delivery.com sau Slice, ca de altfel şi să cumperi bilete pentru film direct de pe paginile lor, via Fandango. Vei putea, de asemenea, să programezi întâlniri pentru afacerile locale, cum ar fi pentru o tunsoare sau pentru masaj.

  Recomandările şi funcţiile pentru afaceri încep să fie disponibile începând de astăzi în Statele Unite ale Americii, iar schimbările la Events vor ajunge „în săptămânile ce urmează”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.