More

  Samsung va lansa doar telefoane 4G în India de acum înainte

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deşi India se află la o distanţă destul de mare de România, nu putem să trecem cu vederea această ştire şi decizia pe care a luat-o Samsung cu privire la viitoarele smartphone-uri care vor fi lansate în această ţară.

  Samsung a confimat că plănuieşte să vândă doar smartphone-uri 4G în India de acum înainte. Tehnologia de viteză foarte mare a internetului, care este disponibilă în India din 2012, a văzut şi vede în continuare o creştere.

  Decizia Samsung de a vinde smartphone-uri exclusiv cu capacităţi 4G în India ar putea cimenta pe viitor prezenţa gigantului pe piaţa indiană care este în plină dezvoltare.

  „Aproximativ 80% dintre utilizatorii de smartphone-uri au trecut la dispozitive cu capacităţi 4G”, spune Vice-preşedintele diviziei de mobile de la Samsung Electronics din India, cu privire la anunţ, adăugând că decizia companiei „arată că Samsung ia în serios piaţa din India, unde se bucură deja de un procent de 48.6% din market share.”

  Ştirea coincide cu introducerea noii aplicaţii My Galaxy de la Samsung, care are rolul să livreze divertisment precum muzică, video, gaming, şi nu numai. Aplicaţia este actualizată pe toate smartphone-urile Samsung Galaxy din India de la Jellybean în sus şi poate fi descărcată separat din Google Play Store.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.