Samsung Galaxy S8: Zvonuri despre smartphone-ul care va spăla reputaţia pătată de Note 7

Mădălina Gănescu
- 25.10.2016, 13:58 în Smart
0

SHARES

Samsung le-a cerut angajaţilor şi furnizorilor companiei să ţină secrete informaţiile cu privire la producţia Galaxy S8, pentru că altfel ar putea fi afectat profitul diviziei de mobile. Totuşi, asta nu înseamnă că nu vom avea parte de zvonuri despre smartphone-ul care ar putea să spele reputaţia pătată de seria Note 7.

Galaxy S8 va avea cel mai probabil display QHD Super AMOLED, iar cel mai recent zvon vine de la site-ul chinezesc de microblogging Weibo, care ne spune că dispozitivul va măsura 5.5 inchi. În plus, Galaxy S8 va veni cu 6 GB de RAM, deşi Samsung tocmai a început producţia primei memorii de 8 GB de RAM din lume pentru dispozitivele mobile.

Mai mult decât atât, Samsung Galaxy S8 va avea procesor Snapdragon 830 produs de Qualcomm sau Exynos 9985 produs de Samsung, iar această componentă va fi diferită de la o piaţă la alta.

Galaxy S8 este aşteptat, de asemenea, să ajungă cu suport pentru Daydream VR de la Google, ca de alfel şi pentru dispozitivul Gear VR USB Type-C propriu. Samsung Galaxy S8 este aşteptat să fie prezentat publicului larg la Mobile World Congress 2017, eveniment de tehnologie ce va avea loc în februarie anul viitor.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!