More

  WhatsApp a lansat funcţia de apeluri video în aplicaţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp a lansat funcţionalitatea de apelare video în aplicaţie. Noua funcţie de apelare video gratuit pare să fie disponibilă acum doar în ultima versiune beta WhatsApp, dar cât de curând va fi disponibilă şi publicului larg.

  Accesarea apelurilor video în WhatsApp funcţionează aproape la fel cu accesarea apelurilor vocale. Dă click pe butonul de apel din conversaţie şi o fereastră de conversaţie va apărea şi te va întreba dacă doreşti să porneşti un apel vocal sau un apel video: apasă „video call” şi cam asta este tot.

  Integrarea este intuitivă şi noua căsuţă de dialog a adăugat bonus o prevenţie pentru apelurile vocale accidentale.

  Apelurile video pe WhatsApp au fost o îmbunătăţire aşteptată în aplicaţie încă de când a fost lansată funcţia de apeluri vocale în martie 2015. Skype şi FaceTime pe iOS sunt pricipalii competitori în această sferă, în vreme ce cea mai nouă aplicaţie de apeluri video de la Google, Duo, nu reprezintă o foarte mare ameninţare.

  Atât cel care apelează, cât şi cel care este apelat, trebuie să aibă activată funcţia de apeluri video în WhatsApp. Dacă vrei să încerci noua funcţie WhatsApp, tu şi contactele tale puteţi descărca APK-ul pentru versiunea beta 2.16.318 a WhatsApp din APK Mirror.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.