More

  ANUNȚ Samsung: Utilizatorii Galaxy Note 7 din Europa primesc o actualizare de software a bateriei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics Europa a anunțat că va lansa o nouă actualizare de software a bateriei pentru toate dispozitivele Galaxy Note7 din regiune, care va limita sarcina maximă a bateriei până la 60%.

  Pentru că Samsung tratează cu prioritate siguranța utilizatorilor săi, noua actualizare a software-ului se va lansa în toată Europa, începând de luni, 31 octombrie 2016. Această actualizare este cea mai recentă măsură luată de companie pentru a reduce potențialul risc la care se expun utilizatorii, în același timp determinând toți clienții Galaxy Note7 rămași să își înlocuiască imediat dispozitivele.

  Alte măsuri luate în Europa, de la decizia din 11 octombrie de a întrerupe vânzările și producția de Galaxy Note 7 au inclus:

  > Comunicarea continuă cu utilizatorii Galaxy Note7 pentru a-i menține pe deplin informați cu privire la cele mai recente actualizări și informații prin Samsung.com și pe toate canalele social media relevante
  > Comunicare directă, inclusiv prin push notifications, către utilizatorii Galaxy Note7 din Europa, îndemnându-i să înlocuiască dispozitivul lor prin intermediul Programului de înlocuire Galaxy Note7
  > Colaborarea și coordonarea continuă cu operatorii și cu partenerii din retail pentru a face procesul de înlocuire cât mai eficient posibil pentru clienți
  > Implicarea continuă a autorităților de reglementare relevante și a instituțiilor din întreaga Europă pentru a ne asigura că toate părțile interesate sunt informate cu privire la planurile noastre și că sunt la curent cu cele mai recente informații. Un dialog regulat cu Agenția Europeană de Siguranță a Aviației și companiile aeriene locale pentru a asigura comunicarea informațiilor exacte referitoare la restricțiile privind utilizarea Galaxy Note7 în timpul zborului.

  Aceste comunicări continue au contribuit la creșterea ratei de înlocuire, două treimi din toate dispozitivele Galaxy Note7 din Europa fiind înlocuite până în prezent. Clienților li se oferă posibilitatea de a alege rambursare integrală sau un schimb cu un smartphone alternativ Samsung Galaxy, cu diferența de preț, de asemenea rambursabilă.

  Noua actualizare software este similară cu o actualizare de software lansată în septembrie pentru dispozitive originale Galaxy Note7 din toată Europa. Actualizarea software-ului minimizează în mod eficient riscul potențial pentru utilizatorii de Galaxy Note7, nefiind raportat nici un incident printre dispozitivele care au primit această actualizare software.

  Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics, a declarat: “Prioritatea noastră absolută continuă să fie siguranța utilizatorilor. Această nouă actualizare de software a bateriei este special concepută pentru a reaminti tuturor clienților Galaxy Note7 să înlocuiască dispozitivul lor în cel mai scurt timp posibil, prin intermediul programului local de înlocuire Galaxy Note7. Dorim să ne cerem încă o dată scuze pentru că acest produs nu îndeplinește standardul de excelență pe care clienții noștri îl așteaptă de la Samsung și le mulțumim sincer pentru înțelegerea continuă și cooperare. „

  Foto: slate.com

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.