More

  Cererea pentru Pixel a depășit așteptările Google și provoacă întârzieri de livrare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cei care au comandat smartphone-urile Google Pixel sau Pixel XL de pe Google Store, încă mai așteaptă ca acestea să fie livrate. Se pare că, gigantul Google a fost nevoit să amâne data de livrare pentru dispozitivele mobile și a recunoscut că cererea pentru cele două telefoane a depășit chiar și așteptările companiei.

  Potrivit 9to5Google, mai mulți utilizatori de smartphone au precomandat Pixel și Pixel XL, iar în ultimele zile au scris pe Reddit că statusul comenzilor lor este încă în stadiul Pending sau Pre-ordered, iar cardurile de credit nu au fost încă taxate. Unele livrări estimate au fost, de asemenea, amânate pentru telefoane, ceea ce indică faptul că Google nu are un stoc suficient pentru cererile din prezent.

  Unora dintre clienți care au contactat serviciul de relații cu clienții li s-a spus că livrările lor au fost amânate pentru luna noiembrie. Pe site a fost publicat recent un mesaj din partea Google pentru utilizatori, iar acesta spune: ”Suntem încântați să vedem entuziasmul față de telefoanele Pixel și, sincer, cererea de precomenzi a depășit așteptările noastre. Lucrăm la stocul de smartphone-uri cât de repede posibil. ”

  În prezent, Google Store din SUA ia precomenzi doar pentru anumite variante de smartphone Pixel, nu pentru toate. Din păcate, unele modele nu sunt încă disponibile. Totuși, telefoanele care sunt comandate vor fi livrate în termen de trei până la patru săptămâni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.