Lenovo se pregătește de preluarea diviziei PC a companiei Fujitsu | NOOBZ.RO

Lenovo se pregătește de preluarea diviziei PC a companiei Fujitsu

NoobZ
- 27.10.2016, 15:24 în Hardware
0

SHARES

La începutul lunii octombrie, au existat informații potrivit cărora Lenovo ar urma să achiziționeze divizia de PC a companiei Fujitsu, iar acum există informații despre o formă de fuziune.

Fujitsu a emis o declarație de presă în care spunea că ia în calcul „o cooperare strategică pe segmentul de cercetare, dezvoltare, design și producție a calculatoarelor personale” alături de Lenovo, urmând ca detaliile acestei colaborări să fie stabilite.

Divizia PC Fujitsu Client Computing Limited (FCCL), a devenit de sine stătătoare, iar Fujitsu a declarat că a luat în considerare mai multe variante în ceea ce privește viitorul acestei divizii.

Din declarație reiese faptul că Lenovo dorește mărirea componentei de business cu PC-uri, pentru a rămâne în fruntea rivalului său HP Inc, care este pe al doilea loc, foarte aproape de Lenovo, când vine vorba despre vânzările PC.

În momentul de față, vorbim numai de tratative, urmând ca în perioada următoare să iasă la iveală mai multe detalii despre viitorul acestei eventuale fuziuni.

Mai multe detalii despre această tranzacție sunt în curs de elaborare.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!