More

  Twitter elimină o nouă restricție a numărului de caractere

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Luna trecută, Twitter a adus o schimbare radicală platformei sale prin renunțarea la includerea pozelor, video-urilor, GIF, șondaje și citate în limita de 140 de caractere per postare.

  Acum, compania testează un nou mod prin care permite utilizatorilor să se exprime mai mult prin postările lor.

  Acest test se desfășoară pe un eșantion mic de utilizatori, de pe mobil, iar platforma Twitter nu mai ia în calcul la numărătoare și numele de utilizator, atunci când este citat într-o postare.

  Asta înseamnă că atunci când utilizatorul răspunde unui alt utilizator, sau mai multor utilizatori, acesta va putea răspunde cu un număr de 140 de caractere.

  În momentul de față nu este o modificare majoră, mai ales că este testat pe un eșantion mic, iar funcționalitatea este disponibilă numai pe mobil. Aplicația web și aplicația TweetDeck nu oferă suport pentru această funcționalitate. În plus, această funcționalitate este disponibilă numai pentru răspunsuri, nu și pentru postări noi.

  Mai sunt multe îmbunătățiri care pot fi aduse la această funcționalitate și este posibil care utilizatorilor să le fie necesar foarte mult timp pentru a se obișnui, dar este un plus pentru aplicație.

  Vouă cum vi se pare noua funcționalitate?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.