Twitter elimină o nouă restricție a numărului de caractere

NoobZ
- 27.10.2016, 14:43 în Aplicaţii
0

SHARES

Luna trecută, Twitter a adus o schimbare radicală platformei sale prin renunțarea la includerea pozelor, video-urilor, GIF, șondaje și citate în limita de 140 de caractere per postare.

Acum, compania testează un nou mod prin care permite utilizatorilor să se exprime mai mult prin postările lor.

Acest test se desfășoară pe un eșantion mic de utilizatori, de pe mobil, iar platforma Twitter nu mai ia în calcul la numărătoare și numele de utilizator, atunci când este citat într-o postare.

Asta înseamnă că atunci când utilizatorul răspunde unui alt utilizator, sau mai multor utilizatori, acesta va putea răspunde cu un număr de 140 de caractere.

În momentul de față nu este o modificare majoră, mai ales că este testat pe un eșantion mic, iar funcționalitatea este disponibilă numai pe mobil. Aplicația web și aplicația TweetDeck nu oferă suport pentru această funcționalitate. În plus, această funcționalitate este disponibilă numai pentru răspunsuri, nu și pentru postări noi.

Mai sunt multe îmbunătățiri care pot fi aduse la această funcționalitate și este posibil care utilizatorilor să le fie necesar foarte mult timp pentru a se obișnui, dar este un plus pentru aplicație.

Vouă cum vi se pare noua funcționalitate?

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!