More

  McDonald’s, acum şi în Veranda Mall

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  McDonald’s deschide un nou restaurant în Veranda Mall. Cu ce este special acesta? Ei bine, aici McDonald’s oferă clienţilor o experienţă unică prin digitalizarea interacţiunii clienţilor în restaurant și surprinde atât prin poziționarea în incinta noului centru comercial, cât și prin design-ul modern, care îl diferențiază de restaurantele plasate în food court-uri.

  În urma unei investiții de 2.5 mil lei, noul restaurant se întinde pe o suprafață de 240 m2 și creează 60 de locuri de muncă. Noul McDonald’s din Veranda Mall este unul dintre primele restaurante în care va fi introdus noul sistem de operare, un sistem inovator ce presupune o schimbare majoră în ceea ce privește modul de organizare a bucătariei dar și experiența clienților în restaurant.

  “Restaurantul din Veranda Mall nu e doar un alt restaurant McDonald’s într-un mall. Vorbim de un spațiu cu un design modern, complet nou în România, într-o zonă accesibilă clienților și care promite o experiență unică pentru cei care ne vor vizita în acest nou spațiu începând cu 27 octombrie. 2016 a fost un an excelent din perspectiva dezvoltării, Parteneriatul pentru dezvoltare pe care l-am încheiat la începutul acestui an nu face decât să ne motiveze în continuare să rămânem principala destinație de burgeri și, de asemenea, să fim responsabili în tot ceea ce facem”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România

  În plus, clienții care vor trece pragul noului restaurant se vor bucura și de oferte speciale. În perioada 27 – 30 octombrie, la fiecare sandviș Big Mac sau McChicken cumpărat, îl vor primi pe al doilea din partea casei. Noul restaurant McDonald’s, situat în incinta Veranda Mall (Str. Ziduri Moși nr. 23), este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

  Odată cu deschiderea celui mai nou restaurant din Veranda Mall, McDonald’s continuă să fie lider al pieței de restaurante cu servire rapidă din România, cu 68 de restaurante în 21 de orașe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.