More

  Samsung va investi 24 de miliarde de dolari în semiconductori şi display-uri anul acesta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a anunţat că va investi aproximativ 24 de miliarde de dolari în semiconductori V-NAND şi display-uri OLED anul acesta. Începând cu anul 2010, suma investită de Samsung în facilităţi de producţie a crescut considerabil. În 2010 a fost vorba de 21 de trilioane won, iar de atunci aceasta a crescut de la an la an şi se pare că nu are de gând să stagneze.

  Se pare că, Samsung va investi puternic în cipuri de memorie flash V-NAND şi display-uri flexibile OLED. Samsung ar putea investi 13.2 trilioane won în producţia de cipuri V-NAND, care sunt folosite pentru servere business care se ocupă de o capacitate foarte mare de date. Compania sud-coreeană va investi 10.9 trilioane won în display-uri OLED, adică mai mult de două ori decât suma pe care a investit-o Samsung în display-uri anul trecut.

  Cererea pentru cipuri de memorie flash V-NAND a crescut rapid, ca de altfel şi pentru display-uri OLED, iar tot mai mulţi analişti spun că display-urile OLED vor fi la mare căutare anul viitor de către consumatori. Apple şi furnizorii chinezi sunt aşteptaţi să joace un rol foarte important, iar de vreme ce VR-ul devine mainstream, display-urile OLED ar putea deveni un punct de referinţă.

  Decizia Samsung de a investi în producţia de V-NAND şi display-uri OLED este fără doar şi poate una strategică, dacă este să luăm în considerare scăderea de aproximativ 30% de la an la an a profitului operaţional în cel de-al treilea trimestru al anului 2016, din cauza retragerii de pe piaţă a seriei Galaxy Note 7.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.