More

  Noul Macbook Pro: Specificaţii, preţ şi disponibilitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  MacBook Pro a fost produsul pe care toată lumea îl aştepta, iar Apple a lansat noul produs în cadrul unui eveniment organizat în California, pe 27 cotombrie.

  Toate informaţiile vehiculate până la lansarea noului laptop s-au dovedit a fi corecte, de îndată ce CEO-ul Apple, Tim Cook, a urcat pe scenă şi a prezentat noul produs.

  Noul MacBook Pro va fi disponibil în trei variante, respectiv un model de 15 inch şi două modele cu display de 13 inch.

  Motivul pentru care Apple a ales să lanseze două modele de MacBook Pro de 13 inch este că unul dintre cele două, respectiv cel care nu are încorporat funcţionalitatea „Touch Bar”, va înlocui modelul MacBook Air.

  Ambele modele au un nou trackpad Force Touch, cu un senzor de amprentă, folosit pe dispozitivele iPhone, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor putea folosi Apple Pay pentru achiziţii şi de pe laptop.

  Cu toate acestea, noutatea care scoate în evidenţă noul laptop este touchpad-ul OLED, amplasat deasupra tastaturii, pe care Apple a denumit-o „Touch Bar„, care poate fi personalizată în funcţie de cerinţele fiecărui utilizator sau al programului pe care îl utilizează.

  touch-bar

  Practic, acest Touch Bar va înlocui tastele tradiţionale de funcţii (F1 – F12), care sunt mult prea limitate pentru ceea ce utilizatorul zilelor noastre are nevoie. În acest fel, poţi regla luminozitatea sau volumul, dar nu numai. Touch Bar-ul poate sugera anumite cuvinte, pe măsură ce tastezi, întocmai cum se întâmplă pe dispozitivul iPhone.

  Disponibilitate

  Noile modele de laptop MacBook au fost disponibile pentru precomandă imediat după terminarea evenimentului de lansare.

  Cu toate acestea, termenul de livrare se poate extinde până la 3 săptămâni.

  Preţ

  Noile modele MacBook Pro vin la un preţ pe măsura unui astfel de laptop „flagship”. Preţurile sunt estimative, iar acestea ar putea varia şi în funcţie de distribuitor.

  Modelul MacBook Pro de 13 inch, care va înlocui modelul MacBook Air, va avea un preţ de pornire de 1300 Euro. Modelul este echipat cu un procesor dual-core Intel Core i5 de 2.0 GHz cu viteze Turbo Boost de până la 3.1 GHz, 8GB de memorie RAM şi mediu de stocare de 256GB.

  MacBook Pro de 13 inch cu Touch ID va avea un preţ de pornire de 2000 Euro, având un procesor dual-core Intel Core i5 de 2.9 GHz cu viteze Turbo Boost de până la 3.3 GHz, 8GB de memorie RAM şi mediu de stocare de 256GB.

  Modelul MacBook Pro de 15 inch va avea un preţ de pornire de 2600 Euro, are Touch Bar şi Touch ID, procesor dual-core Intel Core i7 de 2.6 GHz cu viteze Turbo Boost de până la 3.5 GHz, 16GB de memorie RAM şi mediu de stocare de 256GB.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.