More

  Samsung Galaxy S8: Zvonuri despre data de lansare, preţ, specificaţii, cameră şi design

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Chiar dacă Samsung doreşte să dezvolte în secret Galaxy S8, pentru a nu pune în pericol profitul companiei, planurile par să îi fie date peste cap de anumite surse din interior, care nu omit să le ofere jurnaliştilor şi utilizatorilor cât mai multe ponturi care să îi ajute să ia întotdeauna cea mai bună decizie când vine vorba despre alegerea unui smartphone flagship.

  Data de lansare Samsung Galaxy S8

  Samsung a negat public că Galaxy S8 ar putea fi lansat mai devreme. Cea mai logică predicţie cu privire la data de lansare a Galaxy S8 este 26 februarie 2017. Samsung ne-a obişnuit deja cu lansarea smartphone-urilor flagship o dată cu începerea evenimentului major de tehnologie ce are loc anual în Barcelona, Spania, Mobile World Congress.

  Preţ Samsung Galaxy S8

  Samsung ar putea fi tentată să lase preţul exact la nivelul în care se află flagship-urile companiei în prezent, iar asta pentru a atrage cât mai mulţi consumatori cu putinţă. Totuşi, Samsung trebuie să recupereze cât mai rapid pierderile, ceea ce sugerează că S8 ar putea să nu aibă deloc un preţ mic. Desigur, preţul Galaxy S8 o să varieze în funcţie de versiunile de memorie disponibile. Versiunea flat de 32 GB ar putea să coste aproximativ 669 de dolari, iar cea Edge undeva la 769 de dolari. Există, de asemenea, zvonuri că, Samsung ar putea să renunţe la versiunea de 32 GB şi ar putea trece direct la cea de 64 GB. Mai mult decât atât, preţul poate varia şi în funcţie de îmbunătăţirile pe care le va primi S8, precum modulul de cameră duală pe spate şi funcţia de scanare a irisului.

  Specificaţii Samsung Galaxy S8

  Desigur, nu vorbim despre specificaţii confirmate oficial, ci de zvonuri. Galaxy S8 ar putea avea un display 4K Super AMOLED cu diagonala de 5.5 inchi, procesoare Snapdragon 830, respectiv Exynos 8895, în funcţie de pieţele în care va fi comercializat, şi 6 GB de RAM. Există, de asemenea, zvonuri că ar putea exista o versiune S8 QHD de 5.1 inchi.

  Cameră Samsung Galaxy S8

  Galaxy S8 se zvoneşte că va primi un modul de cameră duală. Potrivit ultimelor rapoarte din Coreea de Sud, Samsung va opta pentru două module de cameră de 16 MP pe spate cu 8 MP pe camera frontală. Se mai discută, de asemenea, despre faptul că Samsung lucrează la o nouă cameră cu o deschidere super-wide f/1.4.

  Design Samsung Galaxy S8

  Nu ştim prea multe detalii cu privire la designul Galaxy S8, dar se zvoneşte că flagship-ul pe care Samsung îl va lansa în februarie 2017 la MWC, în Barcelona, Spania, ar putea urma aceeaşi traiectorie de design cu cea a seriei Galaxy S6.

  Un zvon interesant despre Galaxy S8 este acela că dispozitivul va prezenta sticlă curbată, inclusiv sus şi jos. În plus, Galaxy S8 ar putea veni în două versiuni de dimensiuni, de 5.1 inchi şi de 5.5 inchi, ambele prezentând funcţiile dual-screen ca S7 Edge. Se mai discută despre renunţarea la butonul fizic de home, despre posibilitatea de a fi reintrodusă bateria detaşabilă şi chiar despre un ecran complet, fără margini.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.